Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ! Μια παλιά αποθήκη η προπονητική "στέγη" της Άννας Κορακάκη


Σε έναν εγκαταλελειμένο βιομηχανικό χώρο στη Δράμα, χωρίς κατάλληλο φωτισμό και τουαλέτες προπονείται η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη.
Σύμφωνα με... 

 
 
 
 
 
ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, ο Δήμος, χωρίς να ρωτήσει την ίδια και τον πατέρα-προπονητή της, κατεδάφισε το παλιό της προπονητήριο και το κοντέινερ που της υποσχέθηκαν δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Έτσι, με απόφαση της Αντιπεριφέρειας, βρέθηκε στην βιομηχανική περιοχή της πόλης της Δράμας ο χώρος μιας παλιάς καπναποθήκης για να στεγάσει τη χρυσή Ολυμπιονίκη.
Η Άννα Κορακάκη, σε λίγες μέρες, θα φορέσει ξανά τη γαλανόλευκη, για να πάει στο παγκόσμιο κύπελλο στο Νέο Δελχί.
Ο πατέρας της και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης, λέει στην εφημερίδα: "Προπονούμαστε μέσα σε έναν χώρο ανθυγιεινό μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό. Ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση. Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία, τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν 2-3 απλά πράγματα".
Παράλληλα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τάσος Κορακάκης ανακοίνωσε στον δήμο Δράμας, ότι δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η τιμητική τελετή βράβευση της αθλήτριας την 1η Νοεμβρίου.