Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Άστεγος έδωσε τα τελευταία του 20$ σε μία κοπέλα και εκείνη τον έκανε ζάμπλουτο


Από βενζίνη ξέμεινε η 27χρονη Kate McClure, από το Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών και τότε συνέβη κάτι πολύ συγκινητικό.

Ένας άστεγος άντρας, ο Johnny Bobbitt Jr, της έδωσε τα τελευταία 20$ που είχε.

Όπως είπε στην...  





Philadelphia Inquirer,η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στην έρημο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ήταν άκρως τρομαγμένη. Τηλεφώνησε στον φίλο της να έρθει να την πάρει, όμως τότε εμφανίστηκε ο Johnny Bobbitt Jr, και της έδωσε τα τελευταία του λεφτά. Η κοπέλα τα δέχτηκε και έφυγε όμως δεν τον ξέχασε.

Τόσο εκείνη όσο και ο φίλος της Mark D’Amico, πρώην βετεράνος του Ναυτικού επισκέφθηκαν τον άστεγο άντρα για να του δώσουν ρούχα, χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που από το υστέρημά του βοήθησε την νεαρή κοπέλα;

Ο Johnny Bobbitt Jr γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής αλλά έκανε και λάθος επιλογές που τον έφτασαν στο σημείο να μην έχει στον ήλιο μοίρα.

«Μιλάτε εσείς για κακή τύχη, αλλά εγώ είμαι εδώ λόγω των δικών μου αποφάσεων. Δεν κατηγορώ κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου» φαίνεται να είπε στον Marko.

Παρόλη τη φτώχια του ο Johnny ήταν άνθρωπος που πάντα έδινε στους συνανθρώπους του. Αυτό έκανε και με τα δώρα που του πήρε το ζευγάρι. Δεν τα κράτησε για τον εαυτό του αλλά τα μοιράστηκε με τους συνανθρώπους του που τα είχαν ανάγκη.

Τότε το ζευγάρι, συγκινημένο από τη συμπεριφορά του αποφάσισε να τον βοηθήσει κι άλλο.

Η Κate έφτιαξε λογαριασμό για τη συγκέντρωση χρημάτων στο GoFundMe, στον οποίο έγραψε!

«Θέλω να κάνω όσα περισσότερα γίνεται γι’ αυτόν τον ανιδιοτελή άνθρωπο που εμφανίστηκε στο δρόμο μου για να με βοηθήσει».

Μάλιστα μέχρις στιγμής έχουν μαζευτεί 280,000$.