Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΤΟΥ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ


Πριν από αρκετά χρόνια ο Θείος του άτυχου 32χρονου Βασίλη Γιοβάνη, ήταν στην Αμερική και εργαζόταν. Εμελλε να "φύγει" για πάντα, προδομένος από την καρδιά του. Τα δύο αδέλφια του, στη μνήμη του έδωσαν στους δύο γιους του, το όνομα Βασίλης.

Και ... 

 
 
 
οι δύο "έσβησαν" από την ίδια ασθένεια. Μια τραγική ιστορία που κάνει απύθμενο τον πόνο για το φευγιό του Βασίλη. Τόσο νωρίς... Πριν από ένα περίπου μήνα, κρατούσε ευτυχισμένος αγκαλιά την αγαπημένη του Μαρία ντυμένη στα λευκά, νυφούλα. Και οι δύο, υπεραγαπούσαν τον μικρό τους "θησαυρό" τον Γιωργάκη. Μια τεράστια θλίψη, ένας ατελείωτος θρήνος από το πρωί στο Λάππα και σε ολόκληρη τη δυτική Αχαΐα για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Γιοβάνη.

Έντιμος, αγωνιστής και φίλος. Έτσι τον χαρακτηρίζουν όσοι γνώριζαν τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Λάππα. Πριν από μερικούς μήνες, πέρασε περιπέτεια με την καρδιά του. Όμως τα κατάφερε και βγήκε νικητής. Γέλασε και πήρε δύναμη αργότερα από το γάμο του και τον μικρό του γιο. Τα χαμόγελα όμως σήμερα το πρωί... πάγωσαν για πάντα.

Ο Βασίλης Γιοβάνης ήταν ηλεκτρολόγος, αγρότης και ένας από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας του Ατρομήτου στο Λάππα. Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Παναγιώτη Κουνάβη ΑΚΙΔΑ. Ο επικεφαλής της σημείωσε: "Η ξαφνική απώλεια του συνδημότη και συναγωνιστή Βασίλη Γιοβάνη, μας γεμίζει βαθιά θλίψη.Παιδί του μόχθου, δραστήριος και αθλητής, ιδιαίτερα αγαπητός από όλους,θα μας λείψει. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην σύζυγο του Μαρία και την οικογένειά του. Καλό σου ταξίδι Βασίλη!".

tempo24