Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Στις 19 Μαΐου 2018 ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Στις...

αρχές Δεκεμβρίου το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του. Ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο, και η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, ανακοίνωσαν στα τέλη Νοεμβρίου ότι αρραβωνιάστηκαν και ότι θα παντρευτούν το 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ, έναν τόπο που συνδέεται αιώνες τώρα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.



Όταν ρωτήθηκε αν στην τελετή του γάμου θα παραδώσει την κόρη του στο γαμπρό, ο Τόμας Μαρκλ απάντησε: «Ναι, θα το ήθελα πολύ». «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι κατενθουσιασμένος» είπε ο 73χρονος πρώην φωτιστής σε τηλεοπτικές σειρές και σαπουνόπερες, στην εφημερίδα από το Μεξικό όπου τώρα ζει, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι γονείς της Μαρκλ έχουν χωρίσει και παρότι ο Χάρι έχει γνωρίσει τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, την οποία χαρακτήρισε «καταπληκτική», ακόμη δεν έχει συναντήσει τον πατέρα της.



Ο Χάρι είναι ο μικρότερος γιος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Κάρολου και της πρώτης συζύγου του, της πριγκίπισσας Νταιάνα. Η Μαρκλ που έχει ήδη ένα διαζύγιο, γνωρίστηκε με τον Χάρι τον Ιούλιο του 2016 μέσω ενός κοινού τους φίλου.

Ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε «απίστευτα γρήγορα» την ηθοποιό που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική σειρά «Suits». Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης.