Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης: Χρυσός ο Ιωάννης Μάνης! Αργυροί οι Χρυσοχοΐδης και Ντατίδης! ΦΩΤΟ


Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 Ε.Ο.Μ.Α. 16-17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης επέστρεψε με 3 «βαριά» μετάλλια, δύσκολους αγώνες με δυνατούς αντιπάλους (στίγμα το οποίο οριοθετεί την κλάση επίπεδου της σχολής) και με πολλά συναισθήματα. Συμμετείχε με 3 αθλητές εκ των οποίων 1η θέση “χρυσό» (πανελλήνιος) ανακηρύχθηκε στο...  











παμπαίδων ο αθλητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΗΣ στην κατηγορία των -30 Kg. ενώ δέχθηκε να αγωνισθεί και σε μεγαλύτερη κατηγορία των -33Kg.




Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και με ένα σοβαρό αγωνιστικό ήθος απέναντι στον έμπειρο και αγωνιστικά ανώτερο ΑΡΝΙΔΗ ΡΙΒΑΛΝΤΟ του Α.Σ. ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ γνώρισε την ήττα στα σημεία.
Αποδείχθηκε η έκπληξη της ημέρας.
Με «αργυρό» 2η θέση πήρε και ο ΚΩΣΤΑΣ (Putin) ΝΤΑΤΙΔΗΣ παίδων με «αργυρό» σε έναν δύσκολο αγώνα που κρίθηκε υπέρ του ανώτερου αντιπάλου του ΚΑΠΑ ΦΡΑΝΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣo οποίος στέφθηκε και πρωταθλητής.




Και ενώ όλα έδειχναν να κλείνει η αυλαία με έναν μεγάλο θρίαμβο για την σχολή μας στην κατηγορία ανδρών,μια απρόβλεπτη αλλά με λεπτομέρεια στα σημεία ήττα εξαργύρωσε την 2ηθέση στο πανελλήνιο με «αργυρό» στα -65 Kg.ανδρών το φαβορί του ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ο οποίος είχε μια δύσκολη προετοιμασία με υπέρβαση ορίων και η αναμονή για τον 1ο του τίτλο ήταν πλέον εμμονή . Όλα ανατράπηκαν στο καναβάτσο με τονισχυρό αντίπαλο του ΚΟΝΤΟ ΧΡΗΣΤΟ των ULTRAFIGHTERSνα δυσκολεύει με άψογη τεχνική κατάρτιση και να θαμπώνει την επιτυχία του Χρυσοχοΐδη στον 3ο και τελικό γύρο όπου κρίθηκε και η τελική απόφαση των κριτών με πρωταθλητή τον Χρήστο Κοντό.

Ο Χρυσοχοΐδης που προσπάθησε και στους 3 γύρους με αδιάκοπο μαχητικό πνεύμα και αγωνιστική πειθώ να αποκτήσει τον 1ο του τίτλο στο πανελλήνιο.
Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει μια συνεδρία με αναλύσεις τεχνικής και επισήμανση λαθών των στιγμών κατά τηνδιάρκεια του αγώνα για κάθε αθλητή που πήρε μέρος στο Πανελλήνιο .

Στην δημόσια δηλωση του ο προπονητής εξέφρασε τα εξής:
Οι προσπάθειες συνεχίζονται για την επιτυχία.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των αθλητών μου. Η κάθε ήττα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως βαθμός ωριμότητας και εμπειρίας και να λειτουργεί ως κίνητρο για την επίτευξη του στόχου που θέτει ο κάθε αθλητής για το μέλλον. Ηττημένος δεν είναι αυτός που πέφτει αλλά αυτός που παραιτείται.

Ο Προπονητής της σχολής ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΡΙΔΗΣ ευχαριστεί την Ομοσπονδία τον Πρόεδρο και τους παράγοντες που συνετέλεσαν στην διοργάνωση καθώς και την άρτια εμφάνιση όλων των συμμετεχόντων αθλητών και την άψογη συνεργασία μεταξύ των Προπονητών για την διεκπεραίωση των αγώνων.