Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Θρήνος στην κηδεία του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο [εικόνες]


Στην τελευταία του κατοικία, στο Γ’ νεκροταφείο Αθηνών οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ο... 

 
 
 
 
 
 
 
Νίκος Χατζηπαύλου, ο φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Απαρηγόρητη η μητέρα του, αποχαιρέτησε για πάντα τον αδικοχαμένο γιο της, που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς, μόλις στα 21 χρόνια του.
 
 

Τραγικές φιγούρες των δύο μικρών αδερφών του 21χρονου φοιτητή που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης στο κόσμο που βρισκόταν στο νεκροταφείο .

Αρκετοί ήταν οι συμφοιτητές του άτυχου Νίκου που από νωρίς το μεσημέρι είπαν συγκεντρωθεί κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα για να τον αποχαιρετήσουν .

Η μητέρα η οποία ακόμα πιστεύει πως το παιδί της πέθανε από εγκληματική ενέργεια κρατούσε από το χέρι τα μικρότερα αδέρφια του Νίκου και συνόδευε στην τελευταία του κατοικία τον μεγαλύτερο γιο της.  
 


Η εξαφάνιση, το τραγικό τέλος και τα ερωτηματικά για το θάνατό του.



Ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί στις 19 Νοεμβρίου και βρέθηκε νεκρός έξι ημέρες αργότερα σε παράπηγμα από έναν 14χρονο που έπαιζε στο σημείο.

Στο σώμα του έφερε εκδορές, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα που παραπέμπουν σε πτώση και σύρσιμο πάνω σε επιφάνεια, κάτι που συνηγορεί περισσότερο στην εκδοχή του ατυχήματος.



H οικογένειά του πιστεύει από την αρχή ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ζήτησε τρεις φορές να γίνει νέα ιατροδικαστική εξέταση, ενώ έχουν καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Μετά από δύο απορρίψεις του αιτήματος, ο Εισαγγελέας Εφετών έκανε δεκτό το τρίτο αίτημα και διενεργήθηκε νέα νεκροτομή στο σώμα του άτυχου φοιτητή.
 
 



Σύμφωνα τον Σωκράτη Τσαντίρη, τον ιατροδικαστή που είχε ορίσει η οικογένεια υπήρχαν ευρήματα που διέφεραν από την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση και «προς επιβεβαίωση αυτών, ελήφθησαν δείγματα σπλάχνων για ιστολογικές εξετάσεις και έγινε ακτινοσκόπηση σώματος».

Πρόσθεσε δε, ότι το τελικό συμπέρασμα θα εξαχθεί από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.



eleftherostypos.gr