Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ένταση και… αυγά για την πρόεδρο των συμβολαιογράφων


Συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών έκαναν χθες το βράδυ μέλη συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών…

 
 
 
 
 
 
 
Διαμαρτύρονται για τη διοργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης, στην οποία επρόκειτο να τιμηθεί η απερχόμενη πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Εφετειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Ιωάννα Μπιλίση – Χρουσαλά. Την εκδήλωση με τίτλο «Ο κομβικός ρόλος του Συμβολαιογράφου στο Δίκαιο», διοργάνωσε το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΑΠΘ.

Οι διαδηλωτές καταφέρθηκαν με συνθήματα εναντίον της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, επειδή κατέστη κατηγορούμενη για υπεξαίρεση σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, υπόθεση που είδε πριν από λίγο καιρό το «φως» της δημοσιότητας μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ποσό που ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας πέταξαν αβγά στο κτίριο που φιλοξένησε την εκδήλωση, επί της οδού Εθνικής Αμύνης, αποδοκίμασαν όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση, ενώ δεν έλειψαν κάποιες μικρο-εντάσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά από μιάμισυ ώρα κινήθηκαν προς την οδό Τσιμισκή και διαλύθηκαν.