Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Έτοιμη για θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της (φώτο)

 
Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι έτοιμη να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο!

Η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να επισημοποίησε πριν μερικούς μήνες τη σχέση της με τον... 
 
 
 
 
 
 
Δημήτρη Στεργίου με πολιτικό γάμο αλλά ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νυφούλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, η Κατερίνα θα παντρευτεί ξανά τον σύζυγό της με θρησκευτικό γάμο το καλοκαίρι του 2018, ενώ η χαρά του ζευγαριού θα είναι διπλή καθώς παράλληλα θα βαφτίσουν και την κορούλα τους.

Η Κατερίνα Τσάβαλου, λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μανούλα, ανέβηκε τα σκαλιά… του Δημαρχείου Φαλήρου και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Δημήτρη Στεργίου, με κουμπάρους την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη. Τώρα όμως ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός της ζωής της, με την ίδια να έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του νυφικού της, αλλά και τον βαφτιστικών για την κόρη της.



Η ταλαντούχα ηθοποιός προσπαθούσε πάντα να κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και απασχολούσε την επικαιρότητα σχεδόν μόνο με τα επαγγελματικά της. Ωστόσο, αυτό άλλαξε με το σημαντικό γεγονός της ζωής της, δηλαδή τη γέννηση της κόρης της και φυσικά τον γάμο της!

Την ίδια τακτική ακολουθεί και με τις προετοιμασίες του θρησκευτικού της γάμου, αφού όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ: Tlife