Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Νίκος Ταμουρίδης: Ο λαός μας θα ξεσηκωθεί θεριεύοντας και αγνοώντας το φόβο!


Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α) - Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ  

Η Ελλάς δεν διατρέχει μόνο πολιτική κρίση, πνευματική κατάπτωση και οικονομική δυσφορία. Ένας κοινωνικός συγκλονισμός βρίσκεται στα πρόθυρα έκρηξης.

Η...  

 
 
 
 
αρχή έχει δώσει τη θέση της στην αναρχία, η τάξη στην αταξία, η δικαιοσύνη στην αδικία, η σωφροσύνη στην φαυλότητα, η αριστεία στην ανικανότητα, η λογική στην παραφροσύνη.
Αξίες και ιδανικά χάνονται, η βία και ο φανατισμός κυριαρχούν παντού, τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται, η εθνική ταυτότητα εκφυλίζεται, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε "μαζάνθρωποι", η ηθική αναλγησία βασιλεύει, οι αδυναμίες και τα πάθη κυβερνούν!
Σε όλα τα σημεία του ορίζοντος φαίνονται τα προδρομικά σημεία της απόλυτης καταστροφής.
Τα εθνικά μας δίκαια παραχωρούνται σαν να είναι ασήμαντα οικόπεδα του κάθε τυχάρπαστου πολιτικού.
Ο δημόσιος πλούτος δεν διοχετεύεται στην εγχώρια παραγωγή αλλά παραδίδεται στους ξένους και εξέρχεται στην αλλοδαπή.
Ο μεγαλύτερος πλούτος της χώρας, το μέλλον της, τα παιδιά της, σε κατάσταση απόγνωσης, μεταναστεύουν επίσης στην αλλοδαπή.
Η ελληνική κοινωνία υποφέρει από το ψέμα, την ανέχεια και την παραμέληση και συνθλίβεται από την μαζική παρουσία αλλοεθνών και αλλοθρήσκων.

Ο λαός φτωχοποιείται. Όλο και περισσότεροι Έλληνες οδεύουν στα συσσίτια. Άλλοι ψάχνουν στα σκουπίδια για την καθημερινή τους τροφή. Εικόνες που παλαιότερα φάνταζαν επιστημονικής φαντασίας γίνονται καθημερινότητα.

Η κατάσταση πλέον δείχνει ότι ο κίνδυνος της πείνας θα κρούει σε λίγο μαζικά τις θύρες της κοινωνίας. Ο πόνος θα εισέλθει στο βαθύτερο σημείο του κοινωνικού σώματος. Τότε είναι που θα ακουσθεί η οξεία κραυγή των αμνών! Το αποτέλεσμα θα είναι ένας εκρηκτικός συγκλονισμός του κοινωνικού οικοδομήματος. Ο δε κοινωνικός συγκλονισμός θα φέρει πολιτική καταιγίδα.
Οι θλιβεροί πολιτικοί που μας κυβερνούν ας έχουν κάτι στο νου τους. Τα άτομα καθ’ αυτά είναι το ασθενέστερο αντικείμενο του κόσμου. Τα άτομα όμως συλλογικά, η κοινωνία, είναι το ισχυρότερο θηρίο του κόσμου.
Και ο λαός μας, αυτός ο φιλειρηνικός λαός, θεριεύοντας και αγνοώντας το φόβο, θα ζητήσει διέξοδο, θα ξεσηκωθεί!
Και ο ξεσηκωμός της ελληνικής κοινωνίας θα σαρώσει σε παραλήρημα χαράς!

Νίκος Ταμουρίδης 
Αντγος (ε.α) - Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ