Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η Αστυνομία έχει την περιγραφή του δράστη που σκότωσε τον 19χρονο στο Μαρούσι

 
Ψάχνει στο φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του

Στο...  

 
 
 
 
φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του 19χρονου Θωμά που δολοφονήθηκε με μαχαίρι επικεντρώνουν την έρευνά τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σε μια προσπάθεια να εξιχνιάσουν άμεσα το στυγερό έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να τους προσανατολίζουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, καθώς τόσο ο φιλικός όσο και ο επαγγελματικός κύκλος του θύματος είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πρώτη περιγραφή του δράστη, από την παρέα του 19χρονου -και κυρίως τη 17χρονη φίλη του-, οι οποίοι τον είδαν μέσα στη νύχτα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν δώσει, πρόκειται για νεαρό άνδρα, ύψους περίπου 1,75 με 1,80, με κανονική σωματοδομή, ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα.

Μαζί του εμφανίστηκαν στην πλατεία Ηρώων του Αμαρουσίου άλλοι δύο νεαροί και ζήτησαν από το θύμα να πάνε λίγο πιο πέρα, για να μιλήσουν σχετικά με τις διαφορές που είχαν.

Ανεπαρκής φωτισμός

Ομως, οι φίλοι του άτυχου Θωμά δεν μπόρεσαν να διακρίνουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα, καθώς αυτό έγινε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα και σε σημείο που δεν είχε επαρκή φωτισμό.

Οταν ο 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος από τη μαχαιριά που δέχτηκε στον θώρακα, ο δολοφόνος και οι άλλοι δύο νεαροί έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ οι φίλοι του θύματος τον μετέφεραν έντρομοι με αυτοκίνητο στο ΚΑΤ, σε μια προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις και από τους εργαζομένους σε ένα μπαρ της περιοχής όπου διασκέδαζε για αρκετή ώρα νωρίτερα η παρέα των εφήβων, χωρίς όμως να προκύψει και από εκεί κάτι, καθώς δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο. Στο μεταξύ, περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστώσουν με ποιους είχε έρθει σε επαφή μέσω του κινητού του ο 19χρονος προτού δολοφονηθεί. 
 
Espressonews.gr