Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Πως είναι σήμερα η υγεία του Σουμάχερ - Τι είπε η μάνατζερ


Πέντε χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στις Γαλλικές Άλπεις.

Ο... 

 
 
 
 
Σουμάχερ τον Δεκέμβριο του 2013 χτύπησε πολύ σοβαρά στο κρανίο του και για έξι μήνες ήταν σε τεχνητό κώμα. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την οικογένειά του.

Ο Σουμάχερ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης και πλέον κάνει φυσικοθεραπείες στο σπίτι του.

Ζει από θαύμα αφού αν δεν φορούσε κράνος πιθανότατα τώρα θα ήταν νεκρός καθώς χτύπησε το κεφάλι του σε βράχους, εκτός πίστας, ενώ έκανε σκι.

Από το 2014 η οικογένεια Σουμάχερ ζει στη Γενεύη τς Ελβετίας και με τη βοήθεια των ειδικών γίνεται προσπάθεια για να επανέλθει ο σπουδαίος πιλότος της Formula 1.

Η σύζυγός του Σουμάχερ, Κορίνα και τα παιδιά του, Μικ και Τζίνα-Μαρία, σπάνια μιλούν για την κατάσταση του.

Πέρασαν περίπου πέντε χρόνια από το ατύχημα και η μάνατζερ της οικογένειας, Σαμπίνα Κεμ, θέλησε να κάνει μία δήλωση εκ μέρους όλων και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη μεγάλη υποστήριξη που επέδειξε.

«Μπορώ να σας πω ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά τη στήριξη από τους θαυμαστές του Σουμάχερ. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν πρέπει να παίρνει δημόσια έκταση».

Η Σαμπίνα Κεμ απέφυγε να πει ποια ακριβώς είναι η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, αν και από τα λεγόμενα της φαίνεται πως δεν έχει καλυτερέψει.

Συχνά φαν του Σουμάχερ στέλνουν μηνύματα στην οικογένεια του μέσω Facebook και ρωτούν για την κατάσταση της υγείας του. Παράλληλα, φίλοι και συνάδελφοι του «Σούμι» έχουν ζητήσει από την Κορίνα Σουμάχερ να παρέχει μεγαλύτερη ενημέρωση, κάτι που η ίδια αποφεύγει από την αρχή.

Μιλώντας σε γερμανικά ΜΜΕ, ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ κάλεσε την οικογένεια να πει τι συμβαίνει γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια.

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει μυστήριο μέχρι και σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η κληρονομιά που έχει αφήσει δεν θα ξεχαστεί ποτέ…

eleftherostypos