Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΦΕΣΟ


 Το Σάββατο 12 Μαΐου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 2ή Πανελλήνια Συνάντηση συλλόγων στην Κεντρική πλατεία της Νέας Εφέσου. Μια γιορτή πολιτισμού,με την συμμετοχή 12 συλλόγων και μιας χορωδίας. Την... 






εκδηλωση αγκάλιασαν οι παρακάτω σύλλογοι: Λύκειο Ελληνίδων Άρτας, Λαογραφικός χορευτικός όμιλος Κρήτες Αθηνών, Σύλλογος βλάχων Ευκαρπίας, Σύλλογος Μικρασιατών Μενεμένης, Σύλλογος Ποντίων Πολυδεντρίου, Σύλλογος Ηρακλείου Λαγκάδα, Σύλλογος θρακων Διδυμότειχου, Σύλλογος Κονταριώτισσας, Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης, Θρακική Εστία Κατερίνης, Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Εφέσου, Σύλλογος Κοκκινοπλιτών, καθώς και η χορωδία Λεπτοκαρυάς <ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑΣ>. Στην εκδηλωση συμμετείχαν 285 χορευτές, 12 χοροδιδάσκαλοι,Δεκάδες πρόεδροι σωματείων καθώς και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων. Μια εκδήλωση γεμάτο ήχο,χορό, & τραγούδι απο όλες τις περιοχές της Ελλάδας και κάτω από το υπέροχο μουσικό σχήμα του χοράρχη μας κ.Μπόρα Παναγιώτη.
 Ο σύλλογος μας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες: στους προέδρους των συλλόγων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας, όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους ραδιοφωνικούς, τηλεοπτικούς, διαδικτυακούς σταθμούς της Πιερίας,τ ην χοροδιδάσκαλό μας κ.Πριόνα Γιαννούλα, τον κ.Δασιοπουλο Ηρακλή, τους Τοπικούς, δημοτικούς,και περιφερειακούς Άρχοντες, και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Δίου κ.Πούλιο Ιωάννη, Καλαίτζη Αθανάσιο, την Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας κ.Μαυρίδου, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Νέας Εφέσου κ.Κουτσιμάνη,τους βουλευτές Πιερίας κ. Σκούφα, κ.Μανη, κ.Κουκοδήμο,που συμμετείχαν στην εκδηλωση, Επίσης εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στον : Διευθυντή του Δημοτικού μας σχολείου κ.Μπικιαρόπουλο Νίκο, τον κ.Βασίλειο Κυριάκη, κ.Δημητριαδη Κων/νο το γραφείο τουρισμού και το ξενοδοχείο του κ.Κουκουβίτη Ιωάννη για την φιλοξενία των συλλόγων, τα κρεοπωλεία προσφοράς στον σύλλογο, Τα αδέλφια Μαχρέμη για την ηχητική εγκατάσταση, Όλους τους μουσικούς μας, τους ακούραστους Εθελοντές μας,την κ.Γκούμα Βασιλεία, τους φωτογραφους μας, τον κ. Μοσχολούρη Απόστολο, Τις κύριες που ετοίμασαν τα σπιτικά Εδέσματα, την εταιρία ΚΑΛΑΣ, χαρτοβιομηχανία ΜΑΧΙ, Αρτοποιία ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ, Λιπάσματα ΝΑΤΥRE, Κέντρο δεξιώσεων ΕΦΕΣΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ. Η εκδήλωση στέφθηκε με περισσότερους από χίλιους θεατές, επισήμους προσκεκλημένους,καθώς και πρόεδροι τοπικών συλλόγων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε και η αδελφοποίηση των συλλόγων: Θρακών Διδυμότειχου <ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΙΝΗ> και του συλλόγου μας. Η αδελφοποίηση αυτήν φέρνει ακόμη πιο κοντα τους δυο συλλόγους μας,ανάμεσα σε Θράκη και Μακεδονία. Ευχαριστούμε λοιπόν την ακούραστη πρόεδρο κ.Καραγιαννη Ευαγγελία άνθρωπο που αγωνίζεται για την θρακιώτικη παράδοση στην ακριτική μας Θράκη, τα μέλη του ΔΣ,όλα τα μέλη και τους χορευτές τους. Στιγμή ιδιαίτερα συγκινητική με απονομή πλακετών και ευχών για αδελφική συνεργασία,και κοινούς σκοπούς. Μετά το πέρας των χορευτικών υπήρξε μεγάλο γλέντι για όλους με ποικιλία χορών. Έτσι για ακόμη μια χρόνια ,μια από της Μεγαλύτερες Πολιτιστικές εκδήλωσης της Πιερίας έφτασε στο τέλος της,με μεγάλη επιτυχία, και δίνοντας το μεγαλο ραντεβού στην 3ή Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων τον Μαϊο του 201 9. 
Σας ευχαριστούμε όλους και του χρόνου με υγεία, και θερμές ευχές για καλή Αντάμωση.

 Με εκτίμηση το ΔΣ.