Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Παγίδα θανάτου: Έκλεισε τραπέζι και σκότωσε κόρη και νύφη


Παγίδα θανάτου έστησε στην οικογένειά του Αμερικανός πρώην αστυνομικός, καθώς, αφού τους παρέσυρε για γεύμα σε εστιατόριο, εισέβαλε σε αυτό με...
 
  
 
 
 
το αυτοκίνητό του σκοτώνοντας την κόρη του και τη νύφη του.

Ο 63χρονος Ρότζερ Γκλεν Σελφ συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Μπέσεμερ Σίτι στη Βόρεια Καρολίνα αμέσως μετά την πράξη του και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο πρώην αστυνομικός, που εργαζόταν ως ιδιωτικός ντετέκτιβ, είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Προσκάλεσε για γεύμα στο εστιατόριο Surf and Turf Lounge τα μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η 26χρονη κόρη του Κέιτλιν Σελφ, που εργάζεται ως αστυνομικός στο γραφείο του σερίφη, και η σύζυγος του αστυνομικού γιου του Τζος Σελφ, Αμάντα, που είναι νοσοκόμα. Αφού τους έβαλε να καθίσουν σε συγκεκριμένο τραπέζι, βγήκε από το εστιατόριο και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του.

Μάρτυρες

Αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλε στο εστιατόριο, στο σημείο όπου βρισκόταν το τραπέζι με τους συγγενείς του. «Είδα τραπέζια, καρέκλες και φλιτζάνια να πετάγονται στον αέρα» δήλωσε στον τοπικό Τύπο ο σερβιτόρος Μπράντον Γουίλσον. Νεκρές ανασύρθηκαν η Κέιτλιν και η Αμάντα Σεφ, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκαν τραυματισμένοι μεταξύ άλλων ο γιος του 63χρονου Τζος και η 13χρονη κόρη που απέκτησε με την Αμάντα.

Ο Οστιν Ράμελ, πάστορας της εκκλησίας στην οποία είχε πάει η οικογένεια λίγο πριν από το γεύμα του θανάτου, υποστήριξε ότι ο Ρότζερ έπασχε από κατάθλιψη και υπερβολικό άγχος, ενώ ισχυρίστηκε ότι «δεν ήξερε τι έκανε» όταν έπαιρνε το αυτοκίνητο. Αντίθετα η αστυνομία πιστεύει ότι εσκεμμένα εισέβαλε στο εστιατόριο με το όχημα.