Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΞΥΠΝΑ βλάκα ελληναρά και χαζοχαρούμενη νεοελληνίδα!


Maroupa Eirini

ΑΜΥΚΛΑΙΟΙ ΣΙΓΗ ΑΠΩΛΟΝΤΟ, ελληναρά μου και χαζοχαρούμενη νεοελληνίδα!

Απόψε θ'ασχοληθώ με σένα νεοέλληνα της καφετέριας και χαζοχαρούμενη με το άψογο νύχι. Θα στα πω χύμα μπας και νιώσεις, μπας και δουλέψει το έρμο σου μυαλό, όσο σου άφησαν τα λεγόμενα, ελληνικά κανάλια, και σωθείς!
Που...  




λες λοιπόν, ελπίζω να σε βρίσκω ορεξάτο για fb, μετά την σαββατιάτικη έξοδο. Πού πήγες άραγε σήμερα; για μπάνιο αποκλείεται, ψύχρα, συννεφιά και βροχή. Θά' βλεπες μουντιάλ το δίχως άλλο, με φίλους, παρέα με μπύρες και πίτσες ή σουβλάκια επί το ελληνικότερον. (Το μόνο που θυμάσαι από Ελλάδα πια είναι το σουβλάκι βλάκα). ή σε καμιά καφετέρια αραχτός μετά της αψόγου, όνυχα συντρόφου (για να είμαστε και πολιτικά επίκαιροι), μπορεί να είχες κι έξοδο σαββατιάτικη, ή να άραξες στο σπίτι. Ο Μαραβέγιας τριπλάσιο κόσμο από την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΟΥ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕς! Ό, τι και νάκανες μικρή σημασία έχει για όσα θα σου πω. Μπας και πάθεις το σοκ βλάκα, με την ξανθιά, με το άψογο νύχι.
Ξανθιά κι εγώ. Έξοδο απόψε κι εγώ. Λίγο πιο μακριά, Στο κέντρο. Πλατεία συντάγματος. Από το πρωί. Μην αναρωτηθείς καλοκαιριάτικα τι έκανα εκεί. Θα σου πω. Αναρωτιέμαι να στο φέρω μαλακά, ή να στο φτύσω στα μούτρα πανίβλακα, μπας και φας το κρύο νερό στην μούρη και ξυπνήσεις από τον ύπνο του χαμού σου.
Που λες λοιπόν, εκεί στην πλατεία συντάγματος απόψε έγιναν πολλά. Καμιά 5.000 άτομα το πολύ μαζευτήκαμε. Μπορεί και πολλά να λέω. Βλέπεις αντίθετα στο επάγγελμά μου, (δικηγόρος γαρ), λέω πάντα την αλήθεια. Κουσούρι πες από παιδί. Σήμερα η βουλή των μισελλήνων, προδοτών του ελληνικού λαού και της Ελλάδας, συνήλθε σε σώμα για να αποφασίσει επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε η ΝΔ σε βάρος της κυβέρνησης, επ'αυκαιρία του "στηρίζω και δεν ψηφίζω" του αρχιπροδόταρου Καμμένου για το θέμα της Μακεδονίας. Κάπου θα το πήρε κι αυτό τ'αυτί σου. Αυριο υπογράφει ο προδότης Κοτζιάς με τους σκοπιανούς την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και μαζί την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.
Τι σου λέω τώρα νυχτιάτικα θα μου πεις. Εγώ θα στα πω κι εσύ πορέψου εν ειρήνη παικταρά μου Ελληναρά, συνέχισε τον μακάριο ύπνο και την βλακώδη καλοπέραση στο χαζοκούτι που θα εξασφαλίσει τον χαμό σου.
Σε περίμενα λοιπόν που λες. Εγώ και οι άλλοι 3-4.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, που αρχικά βολοδέρναμε από το πρωί απογοητευμένοι. Αλλά εσύ είχες άλλα καλύτερα να κάνεις.
Ποια Μακεδονία τώρα θα μου πεις και σε ζαλίζω, αυτήν που αναγνώρισαν 140 χώρες και σου έχουν ζαλίσει το μυαλό στην προπαγάνδα, περί δικαιώματος να ονομαστεί ο καθένας όπως επιθυμεί, κι ότι την έδωσε την γλώσσα ο Καραμανλής το 77 με τον ΟΗΕ (κι ας το διέψευσε κατηγορηματικά ο Μπαμπινιώτης με επιχειρήματα αφοπλιστικά), αυτήν που σου λένε ότι ο Καραμανλής νεότερος αποφάσισε με σύνθετη ονομασία το 2008 (κι ας είναι παραμύθι γιατί αυτός έθεσε την απειλή βέτο και σταμάτησε κάθε συζήτηση για το όνομα Μακεδονία πριν καν αρχίσει), γι' αυτήν που ο αρχιτέκτων των συμφορών μας Μητσοτάκης με δόλιο τρόπο παραπλανώντας τους ελληνοαμερικανούς και τον Κλίντον, έχωσε στον ΟΗΕ με ονομασία ΦΥΡΟΜ (άρα Μακεδονία δέχτηκε, σου λένε οι τσιπροκαμμένοι προδότες).
Ναι, ρε παλκάρ, ναι ρε κούκλα, γι'αυτά θα σε ζαλίσω λίγο. Τόσο δα. Μόνο τα αναγκαία, Μην σου κόψω και τον ύπνο. Σίγουρα αύριο θα έχεις πάλι κάτι χρήσιμο κι ωραίο να κάνεις την ώρα που ο προδότης Κοτζιάς θα βάζει την υπογραφή του για τον θάνατό σου.
Λοιπόν, που λες χαλαρά. Μην στενοχωριέσαι. Τέλος ο γρίφος. Δεν σου εξηγώ τίποτα από τα παραπάνω. Ας πρόσεχες να ψαχνόσουν να μάθαινες να μην κατάπινες αμάσητη την προπαγάνδα αυτής της εφιαλτικά προδοτικής κυβέρνησης και των καναλιών που μόνο ελληνικά δεν είναι. Έχει κι η βλακεία ένα όριο.
Να μην σε καθυστερώ λοιπόν. Εξάλλου, μπορεί να παίζει και κανά τούρκικο στην τηλεόραση και να μην μπορείς να εμπεδώσεις με εμβρίθεια τα περίεργα που γράφω νυχτιάτικα. Τα γράφω από την απελπισία και την τσαντίλα μου. ότι δεν σώζεσαι ρε βλάκα, και δεν σώζομαι κι εγώ και οι άλλοι 4000 μαζί. Αλλά τουλάχιστον εγώ κι άλλοι 4000 που ήμασταν απόψε στο Σύνταγμα, είμαστε μία γροθιά. Ξύπνιοι κι έτοιμοι. Και θα τα βγάλουμε πέρα στον πόλεμο που ήδη ξεκίνησε αλλά εσύ δεν προλαβαίνεις μεταξύ τούρκικου, μουντιάλ και καφετέριας να ασχληθείς.
Σε καταλαβαίνω. Είναι κουραστικό πράγμα ο πόλεμος. όταν μάλιστα σου έμαθαν πανίβλακα ότι πολεμάω κι αγωνίζομαι σημαίνει, προσπαθώ ή το πολύ αγωνιώ.
Ελληναρά μου, κι εσύ χαζοχαρούμενή μου ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ. Σημειώστε τα γιατί μαζί σας δεν ξανασχολούμαι. Αν δεν ξυπνήσετε και σήμερα, σωτηρία δεν έχετε. Και θ'ασχολούμαι μόνον μ'αυτούς που θέλουν να σωθούν, Γιατί εγώ την ιστορία την γνωρίζω καλά. Αμυκλαίοι σιγή απώλοντο. Και δεν θα τους αντιγράψω. Θα αντιγράψω τους άλλους. Τον Λεωνίδα, τον ίτσιο, τον Κολοκοτρώνη. Εσύ αντίγραψε το survivor του τουρκαλά και το game of love με τους πέφτουλες, άντε να αντιγράψεις και κανένα σεφ. Πήξαμε στους σεφ, και στις εκπομπές μαγειρικής.
Στο διά ταύτα λοιπόν. Άσχημα τα νέα. Οι Σκοπιανοί θέλουν τα εδάφη της Μακεδονίας, και με το που θα πάρουν το όνομα, που ο προδότης αύριο θα υπογράψει, κι ολοταχώς θα άρει το βέτο σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, θα ξεκινήσουν τα όργανα. Δυστυχώς για σένα, όχι τα νταούλια που θα έπαιζε ο ενεργούμενος Τσίπρας και θα χόρευαν οι αγορές.
Ήδη στην Φλώρινα οι σκοπιανοί, που αγάπησε πολύ ο Θεοδωράκης της Βουλής, που βρώμισε το όνομα του Μίκη, φωνάζουν το σλάβικο σύνθημα "φύγετε έλληνες", στην σλάβικη γλώσσα τους, που εφεξής, από αύριο θα ονομάζεται μακεδονική. Αυτό το σύνθημα που φώναζαν οι κομιτατζήδες που έσφαζαν τους Έλληνες εκείνα τα μακρινά χρόνια του 1903-1912 που ελευθερώσαμε την Μακεδονία μας.
Ωχ μωρέ τώρα, και ποιός νοιάζεται Ελληναρά μου και ξανθια μου με το νύχι το πολύχρωμο (εννοείται σε καλοκαιρινό χρώμα!!!!). Μακριά πέφτει και η Φλώρινα, ούτε στον χάρτη δεν την θυμάσαι, μακριά και η Μακεδονία.
Τι σε νοιάζει εσένα στην Αθήνα τι συμβαίνει εκεί απάνω; Δεν πα να τα παρουν όλα.... Στην Αθήνα πάντως δεν φτάνουν.
Άκου τώρα τα ωραία!!!! Η Μακεδονία θα φύγει ολόκληρη να γίνει νέο κράτος μαζί με τα Σκόπια. Εμ πως; σίγουρα φυσιολογικό θα σου φαίνεται το πολύ στο εξάμηνο, με την κατάλληλη προετοιμασία από τα πρακτοροκάναλα ή επανένωση της Βόρειας με την Νότια (όπως τα κατάφερες εσύ πανύβλακα) Μακεδονίας μας, κι ας μην υπήρχαν ποτέ δύο, αλλά να δημιουργήθηκαν για να μας φάνε τα εδάφη. Έτσι θα φύγει ήσυχα και η Θράκη, αφού θα αποκοπεί από τον κορμό της Ελλάδας, και το Βόρειο Αιγαίο. Και η ήπειρος από την άλλη, (είναι οι περιουσίες των τσάμηδων εκεί σε τάϊσαν και αυτό το κουτόχορτο).Λάρισα, Πρέβεζα τα νέα σου σύνορα και χωρίς το Αιγαίο ανατολικά του 25 ου μεσημβρινού. Και τι σε νοιάζει; Έτσι κι αλλιώς τα νησιά ήταν ακριβά για διακοπές, η Θράκη γεμάτη τούρκους, που να ςπας και τι να ενδιαφερθείς, η Ήπειρος άγονη, η Μακεδονία λίγο έλειψε να σου πάρει το πρωτάθλημα~
Το ξέρω πως σε κούρασα βλάκα. Αλλά τώρα έρχονται τα καλύτερα. Ξέρεις, επειδή ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (γιατί αν σε ένοιαζε δεν θα ήμασταν απόψε στο Σύνταγμα, αποφασισμένοι να εμποδίσουμε τους προδότες να την δώσουν την Μακεδονία μας, όνομα και εδάφη 4.000 αλλά 4.000.000, αν είχες για ένα βράδυ ενδιαφερθεί να μάθεις και σκεφτεί ότι για ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ, (θυμήθηκα εκείνο του Γιαννόπουλου με το κωλόσπιτο) ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ, ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΤΟ ΑΡΑΓΜΑ, ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΤΟ ΡΑΧΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ), ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΕΑ.
Οι εχθροί της Ελλάδας, που κανονικά θα έπρεπε παρά την προπαγάνδα να τους λογαριάζεις για δικούς σου εχθρούς, παρά την γενική αποβλάκωση, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΣΟ ΨΟΦΙΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ. Και την Αθήνα, και το σπίτι σου, και την Πελοπόννησο γιατί όχι (να αναβιώσουμε εκείνη την ευτυχή συνύπαρξη και αρμονική συμβίωση της Τουρκίας, νάναι καλά οι κυρίες Ρεπούση, Δραγώνα και λοιποί πράκτορες που την αποκατέστησαν αρχικά στην σκέψη μας). Κι έχουν φέρει στρατούς τους, εκ των λαθρομεταναστών που λαθροβιούν οπλισμένοι στην χώρα σου ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ, και που τους μετατρέπουν σε έλληνες οι προδότες που δεν άφησες απόψε την καλοπέρασή σου για νάρθεις στο Σύνταγμα να απιτήσεις να ξεκουμπιστούν στα τσακίδια πριν μας σκοτώσουν μέχρις ενός ΈΛΛΗΝΑ!!!
Κλείνω, γιατί σε βαρέθηκα, να σου πω την αλήθεια. Και γιατί πράγματι σωστά το είχαν πει. Το σύμπαν είναι πεπερασμένο, Μόνο η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ. ΚΙ ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ.
Άκου λοιπόν προσεκτικά με την χαζοξανθιά που σήμερα έκλεισε ραντεβού για μανικιούρ στις 29 Αυγούστου, μην τύχει και πάει στις διακοπές στην Κωλοπετεινίτσα με άβαφτο νύχι.
Όλα αυτά τα περίεργα που σου λέω, θα συμβούν. Θα ορμάνε στα σπίτια ηλιθίων σαν και σένα και άοπλων και θα σφάζουν και θα βιάζουν και θα λεηλατούν οι ξένοι στρατοί των εχθρών σου, Τούρκοι και ουτσεκάδες, κι άλλοι πράκτορες άλλων εθνικοτήτων, που είναι γεμάτη η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη, καλά οπλισμένοι, ενώ εσύ το έχαψες ότι η βία είναι πάντα κακή απ'όπου κι αν προέρχεται, και ότι αν έχεις όπλα θα γίνει εμφύλιος.
Αν το ένστικτό σου, στα γάγγλια του ανύπαρκτου δυστυχώς ως σήμερα, εγκεφάλου σου, τον μύρισαν τον κίνδυνο, κάνε αυτά που σου λέω.
Σήκω Δευτέρα πρωί, πρωί, πήγαινε πάρε χαρτί γιατρού ότι έχεις σώας τας φρένας (εγώ δεν θα στο έδινα αν ήμουν ψυχίατρος με τόσα καντάρια βλακεία που κουβαλάς), κι άντε με δύο παράβολα των 3 ευρώ να αποκτήσεις κι εσύ και η χαζοξανθιά σου, κυνηγετικά όπλα, γράψου και σ'έναν κυνηγετικό σύλλογο και ξεκίνα το κυνήγι.. Η επαφή με την φύση, και το περπάτημα με οξυγόνωση του εγκεφάλου σου, μπορεί να σε ξυπνήσει. Τότε θα σου πω κι άλλα.
Διαφορετικά ΑΜΥΚΛΑΙΟΙ ΣΙΓΗ ΑΠΩΛΟΝΤΟ. Και μην με ρωτήσεις τι είναι αυτό. Άντε ρώτα, ψάξε, μάθε. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ. Με την ίδια ένταση και φυσικότητα που ανοίγεις και παρακολουθείς το μουντιάλ πίνοντας μπύρες, ή τις μαγειρικές που σε έκαναν να ξεχάσεις τι σημαίνει άντρας ΒΛΑΚΑ, Ε ΒΛΑΚΑ.
Αλλιώς, δεν ανησυχώ πια για σένα. Θα έχεις την τύχη των ΑΜΥΚΛΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ. Δεν σου αξίζει τίποτα καλύτερο έτσι κι αλλιώς μετά το αποψινό που δεν τσακίστηκες να κατέβεις στο Σύνταγμα. Αλλά είπα μπας και ξυπνήσεις..... Έστω κι αργά........