Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ



Δεν ενδιαφέρει την Ιερά σύνοδο το όνομα Μακεδονία Δήλωσε ο Ιερώνυμος!! Ούτε ενδιαφέρει η ελληνική ιστορία. Δεν χρειάζονται αλλά συλλαλητήρια.
Ας αφήσουμε την κυβέρνηση να κάνει την δουλειά της!!!
Εμείς... 

 
 
 
λέμε :ότι τόσα χρόνια καμία κυβέρνηση δεν έκανε την δουλειά της !!! Αυτήν που αρμόζει για τον Ελληνικό λαό !!! Τώρα πια έρχεται και η επιβεβαίωση της δίκης σας δουλείας Σεβασμιότατε !!!! Ποσό ανθέλληνας,!!!! Ποσό αγαπάτε την Ελλάδα !!!! Ήρθε η ώρα από μονός σας να υποβάλλεται την παραίτηση σας !!!! Τα πρόβατα ξύπνησαν !!!! Όλοι όσοι προσπαθείτε να επηρεάζεται συστηματικά τον Ελληνικό λαό με τις προπαγάνδες σας, το μόνο που καταφέρατε είναι να μας κάνετε πιο ενωμένους, με την μονή διάφορα οτι τώρα δεν θα κάνει κάνεις Έλληνας πίσω !!!! Να τρέμετε την οργή του λάου !!! Απέλαση όλοι οι Ανθέλληνες & οι Αλλόθρησκοι που κυβερνούν την ιερή μας χωρά !!! Ηγγικεν !!!!!!

θα ακούσετε για ακόμη μια φορά την ηχηρή φωνή της Μακεδονίας μας στις 6 ιουνιου στις 19:30 η ώρα από τον Νόμο Πιερίας !!! Και από όλες τις μακεδονικές πόλεις.

ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!

Όσον αφορά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τις δηλώσεις του σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα ,έρχεται η ώρα του τιμήματος.

Γνωρίζουμε όλοι πλέον πολύ καλά τις Ανθελληνικές του προθέσεις και ποσό αγαπαει την γειτονική χωρά .Δεν τον κρατεί κάνεις σε αυτήν την χωρά λοιπόν μπορεί να πάει όπου αγαπαει η καρδιά του ,εφόσον όμως είναι εδώ και ζει εδώ και έχει και αρμόδια θέση που πρέπει και είναι υπόχρεος να την υποστηρίζει και να κάνει ότι καλύτερο για την Θεσσαλονίκη μας, οφείλει να σέβεται και να προσέχει την συμπεριφορά του.

Ο Κύριος Μπουταρης δήλωσε εξίσου ότι δεν τον ενδιαφέρει …το γραφώ ευγενικά γιατί άλλη κοσμία λέξη χρησιμοποίησε,…. αν Ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες η όχι!!!

Και άλλες πολλές τέτοιες προσβλητικές δηλώσεις προς όλους εμάς τους Έλληνες! !

Ηγγικεν η ώρα της αλλαγής!
Έξω οι ψεύτες!
Έξω οι κλεφτές!
Έξω οι ανθέλληνες!
Έξω οι αλλόθρησκοι!

Διότι είναι βέβαιο πως αν δεν διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν θα χάσεις και αυτά που ήδη έχεις ! ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ