Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Οι γάμοι των «επωνύμων» μέσα στους επόμενους μήνες


Πολλοί «επώνυμοι» της σόουμπιζ ετοιμάζονται να παντρευτούν μέσα στους επόμενους μήνας.

Η... 

 
 
 
 
Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής θα παντρευτούν την 1η Σεπτεμβρίου σε μια ρομαντική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι θα έχει πέντε κουμπάρους, τη Μαρίνα Ασλάνογλου και το σύζυγο της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Άκη Γουζουρλίδη και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού, Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου, ενώ η νύφη θα φορέσει δημιουργία του θείου της, Μάκη Τσέλιου. Οι καλεσμένοι υπολογίζονται γύρω στους 100, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι. Την ίδια ημερομηνία θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Ο παρουσιαστής του «survivor» και η αγαπημένη του, που είναι αχώριστοι, ακόμη και αυτή την περίοδο που ο Σάκης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ριάλιτι, θα βρεθούν, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, στη Σίφνο, ενώ κουμπάρα τους θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου. Το ζευγάρι, αντί για προσκλητήριο, έστειλε ένα βίντεο στους καλεσμένους, όπου αναφέρει την ημερομηνία του γάμου, που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι ένα μεγάλο πάρτι, ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη και το μόνο βέβαιο είναι ότι η Χριστίνα θα κλέψει τις εντυπώσεις με το νυφικό και την εξωτική της ομορφιά.

Την τιμητική του φαίνεται ότι θα έχει ο Σεπτέμβρη, καθώς τον ίδιο μήνα θα παντρευτεί και η Μαντώ Γαστεράτου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο. «Τον Σεπτέμβριο παντρεύομαι, στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο. Δεν λέω ημερομηνία! Μου έκανε την πρόταση γάμου στο ταξίδι που είχαμε πάει το καλοκαίρι και τολμώ να πω ότι η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ τα όνειρα μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μοναδική, είναι σαν όνειρο. Είναι σπουδαίος άνθρωπος», έχει αναφέρει η ίδια η παρουσιάστρια. Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η κολλητή φίλη της εντυπωσιακής τηλεπερσόνας, Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί σε στενό κύκλο, με τη Μαντώ να θέλει να είναι όλα στην εντέλεια και να ίο διασκεδάσει με την καρδιά της. Ο ελληνικός γάμος της χρονιάς, όμως, αναμένεται να είναι αυτός του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, πιθανότατα την τελευταία εβδομάδα. Ο τραγουδιστής θα «πάρει» με παπά και με κουμπάρο αυτό το γλυκό κορίτσι, έπειτα από οκτώ χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα και όχι στη Μύκονο, όπως είχε αρχικά γραφτεί. Οι δυο τους προσπαθούν να μη διαρρεύσει π ακριβής ημερομηνία, καθώς επιθυμούν να γίνουν όλα υπό άκρα μυστικότητα για να αποφύγουν τους φωτογράφους. Στη λίστα με τους γάμους επωνύμων φαίνεται ότι θα προστεθεί αυτός του Χάρη Χριστόπουλου με την επί χρόνια σύντροφο του, Anita Brandhuber. «Θα γίνει στην Ελλάδα και θα το μάθετε σύντομα! Στο γάμο μου δεν θα υπάρχουν κοστούμια ούτε ρούχα. Θα είμαστε όλοι με ένα παρεό σε ένα νησί, θa είμαστε πρωτόπλαστοι… Το 2018 είναι καλή χρονιά»,-είχε πει ο φωτογράφος με τις πληροφορίες να θέλουν το μυστήριο να πραγματοποιείται τους επόμενους μήνες. «Θα ντυθώ νυφούλα. Επισημοποιήθηκαν τα πράγματα, έγινε η πρόταση πολύ ρομαντικά στην Πράγα. Εάν προλάβουμε, ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι», ανέφερε σε συνέντευξη της η Κλέλια Πανταζή. πριν από κάποιους μήνες. Η ολυμπιονίκης και ο σύντροφος της Λευτέρης Τσάκαλος ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα της ζωής τους, ενώ σύντομα θέλουν να αποκτήσουν και το πρώτο τους παιδί!

Τα σκαλιά της εκκλησίας, τέλος, θα ανέβει και η Νατάσσα Μποφίλιου με το σύντροφο και αρραβωνιαστικό της, Χρήστο Κορτσέλη, με τον οποίο διατηρεί σχέση εδώ και δύο χρόνια και μένουν στο ίδιο σπίτι. Οι προετοιμασίες του γάμου τους έχουν αρχίσει, πάντα διακριτικά αφού με αυτόν τον τρόπο κινούνται, και όπως όλα δείχνουν το Μυστήριο θα λάβει χώρα στη Φολέγανδρο, ένα από τα αγαπημένα τους νησιά. Πιθανότερη ημερομηνία είναι η 15η Σεπτεμβρίου, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας γι” αυτή τη σημαντική στιγμή του.

Πηγή:tv kous kous