Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ξανά μαζί 22 χρόνια μετά τον χωρισμό. Το «αστείο» για τα 40 και ο γάμος


Ήταν το 1995 που η Mairi Gordon και ο Rhys McLellan έδωσαν ένα τέλος στον νεανικό έρωτά τους. Σίγουρα δεν πίστευαν ότι 22 χρόνια μετά θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από ένα «αστείο-συμφωνία» που είχαν κάνει τότε.

Η... 

 
 

Mairi Gordon, 45, και ο Rhys McLellan, 43, συναντήθηκαν τυχαία το 2015. Άρχισαν να βγαίνουν ξανά και τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν στις 25 Μαρτίου του 2017. Οι δυο τους ήταν μαζί στα 20 τους και αποφάσισαν να χωρίσουν το 1995. Έκαναν όμως μια κοινή υπόσχεση. Να παντρευτούν αν ήταν single στα 40 τους.

«Ποτέ δεν ξέχασα τη μέρα που χωρίσαμε. Όταν ήμασταν νέοι είπαμε ο ένας στον άλλο ότι θα παντρευόμασταν αν ήμασταν signle στα 40. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα καταφέραμε» σημείωσε η Mairi Gordon.

 


H Mairi περιγράφει τον Rhys ως τον έρωτα της ζωής της. Το 2009 συναντήθηκαν τυχαία για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους. «Πήγα σε μια επίδειξη μόδας με μια φίλη που το διοργάνωνε για το St Columbas Charity. O Rhys ήταν εθελοντής στην επίδειξη και πήγαμε για ποτό μετά την εκδήλωση. Υπήρχε σίγουρα μια σπίθα ανάμεσά μας ωστόσο δεν έγινε τίποτα γιατί ήμασταν και οι δύο σε σχέσεις. Ζούσα στην Κορνουάλη και εκείνος στο Leith, στο Εδιμβούργο».

Ήταν μετά από 3 χρόνια που η Mairi μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Σκωτίας μετά τον χωρισμό από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της. Ούτε η Mairi ούτε ο Rhys είχαν παντρευτεί ή αποκτήσει παιδιά. Η Mairi είχε μακροχρόνια σχέση μέχρι το 2010. Ο Rhys είχε λίγες σχέσεις αλλά ήταν μόνος το μεγαλύτερο διάστημα που ήταν χωριστά. Η ξεχωριστή ιστορία αγάπης

«Έπεσα πάνω στον Rhys και την αδερφή του σε ένα μαγαζί στο Leith. Μου έδωσε τον αριθμό του και τον πήρα να τα πούμε. Συναντηθήκαμε ξανά αλλά βίωνα δύσκολα τον χωρισμό οπότε πάλι δεν έγινε τίποτα ανάμεσά μας. Τον επόμενο χρόνο έμαθα ότι η μητέρα του ήταν στο νοσοκομείο με καρκίνο. Του τηλεφώνησα για να δω πώς είναι. Αρχίσαμε να βγαίνουμε λίγους μήνες μετά αφού ήρθαμε κοντά. Φοβόμουν μην πληγωθώ και την επανασύνδεσή μας και χωρίσαμε αν και είχα συναισθήματα για τον Rhys».

Ήταν το 2015 που αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους μετά από ένα ατύχημα που είχε η Mairi. «Συναντηθήκαμε ξανά και αυτή τη φορά νιώθαμε τις σπίθες. Ήμασταν και οι δύο single και υπήρχαν ακόμα συναισθήματα. Ήταν λίγο μετά από ένα ατύχημα που είχα στη δουλειά. Ο Rhys ήταν πάντα εκεί να με κάνει να γελάσω, να πάμε για ψώνια, να μου μαγειρέψει. Τότε συνειδητοποίησα πως ήταν ακριβώς αυτό που πάντα ήθελα και ποτέ δεν είχα σταματήσει να τον αγαπώ πραγματικά. Λέει ότι πάντα ήμουν ο έρωτας της ζωής του. Την επόμενη χρονιά παντρευτήκαμε. Απλά έμοιαζε σωστό. Στις 25 Μαρτίου 2017 παντρευτήκαμε. Θέλαμε να παντρευτούμε στις 24 που ήταν τα γενέθλια της μητέρας μου αλλά δεν ήταν ελεύθερη η ημερομηνία. Η μαμά μου και ο μπαμπάς του Rhys δυστυχώς έφυγαν και δεν ήταν εκεί. Στα μάτια μου έχω παντρευτεί έναν πολύ καλό άνθρωπο, τα καταφέραμε στο τέλος. Κάποιες φορές πιστεύω ότι έχει να κάνει με όλο αυτό η μαμά μου».

Πηγή: Dailymail