Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ! ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ μέτρα για τον Τσίπρα στη Νέα Υόρκη...


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος άλλαξε τον χώρο πραγματοποίησης της κλειστής δεξίωσης που είχε προγραμματίσει με παράγοντες της Ομογένειας προς τιμήν του Ελληνα Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εξωτερικών για το απόγευμα της Τετάρτης εντός του Προξενείου, καθιστώντας ωστόσο πιο δύσκολη την πρόσβαση των προσκεκλημένων.

Αναλυτικότερα, ενώ...




η δεξίωση είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 18:30 εντός του Προξενείου, κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως και ενώ είχαν σταλεί οι προσκλήσεις, αργά την Δευτέρα, εστάλη διορθωτική ενημέρωση με την οποία πληροφορούσε όσους ήταν προσκεκλημένοι ότι η δεξίωση τελικά θα λάβει χώρα στο Millennium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom.

Οι προσκλήσεις είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτο πρόσωπο και μόνον έτσι θα μπορούν να προσεγγίσουν οι προσκεκλημένοι το χώρο, καθώς θα χρειαστεί να έχουν ταυτότητα και την πρόσκληση για να περάσουν από τον έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του ΟΗΕ όπου εξελίσσεται η Γενική Συνέλευση, τα μέτρα ασφάλειας στο ξενοδοχείο και στην περιοχή είναι δρακόντεια. Και επειδή στο σημείο δεν θα μπορεί να φτάσει αυτοκίνητο, οι προσκεκλημένοι θα χρειαστεί να περπατήσουν για λίγα λεπτά.

Δεν έχει ωστόσο δοθεί κάποια εξήγηση, γιατί χρειάστηκε ν’ αλλάξει ο χώρος της κλειστής δεξίωσης. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αποδίδουν την αλλαγή στο ότι η συνοδεία του Πρωθυπουργού φοβήθηκε πιθανές αντιδράσεις για το Μακεδονικό.

ekirikas.com/