Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Tο «Κτήνος»: Η νέα τεθωρακισμένη λιμουζίνα του Τραμπ (εικόνες)


Η τελευταία έκδοση της τεράστιας θωρακισμένης λιμουζίνας του προέδρου των ΗΠΑ, γνωστή ως «The Beast» (Το Κτήνος), έκανε την πρώτη της εμφάνιση την Κυριακή στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Στις... 

 
 
 
φωτογραφίες από την παρθενική εμφάνιση του νέου προεδρικού οχήματος μάκρας Cadillac, απεικονίζονται πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να… γυαλίζουν το υπερπολυτελές όχημα που κατασκευάστηκε από την General Motors Co.

Η πρώτη έκδοση του «Κτήνους» εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2009 λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ομπάμα μάλιστα είχε πει χαριτολώγοντας ότι το σασί της έχει μέγεθος δεξαμενής και ότι οι τεχνολογίες που υποστηρίζει είναι τόσο προηγμένες που θα μπορούσε να καλέσει από την καμπίνα του πυρηνικό υποβρύχιο.

Η εξελιγμένη έκδοση της προεδρικής λιμουζίνας που θα μεταφέρει τον Τραμπ διαθέτει ελαστικά που δεν κλατάρουν, αλεξίσφαιρα τζάμια και αεροστεγή καμπίνα ώστε ο Αμερικανός πρόεδρος να είναι πλήρως προστατευμένος από χημικές και βιολογικές επιθέσεις. Υπσοτηρίζει επίσης προηγμένα συστήματα ασφαλείας και ηλεκτρονικά αντίμετρα υψηλής τεχνολογίας.






The Secret Service is ready to roll into #UNGA 2018! pic.twitter.com/Ady0kISVy3

— U.S. Secret Service (@SecretService) September 24, 2018