Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλο ανθελληνικό μίσος από τους αναρχοπαρακρατικούς: «Γ@μώ την Ελλάδα & τη χριστιανοσύνη σας»


Μαρτυρίες που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα πρόσωπα που έζησαν προχτές τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη. Τα ΜΑΤ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με κάθε τρόπο τους αναρχικούς. Η... 

εντολή της Κυβέρνησης είναι μία: Άμυνα, άμυνα, άμυνα. Είναι κάτι που εκμεταλλεύονται πάντα οι γνωστοί-άγνωστοι, με αποτέλεσμα να τα κάνουν γης μαδιάμ.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Άλλη μια 17 Νοεμβρίου πέρασε στην ιστορία. Δε θα γράψω στο ίδιο έργο θεατές. Δε θα πω άλλο ασκήσεις επί χάρτου κι άλλο υλοποίηση. Θα σταθώ σε αυτά που εκστομούσε η πλειονότητα των πρωταγωνιστών των σημερινών επεισοδίων στην πόλη της Θεσσαλονίκης:

«Γ@μω την ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ. Γ@μώ τη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.»

Έτσι για να βγαίνουν οι μάσκες στα fullface, για όσους ίσως αναρωτιούνται ποιοι βρίσκονται πίσω από όλα. Μόνοι τους αποκαλύπτονται.

Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει. Και αναρωτιέμαι. Αυτό το άσυλο ιδεών προστατεύεται από ένα πορτάκι; Αυτό θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων;

Έτυχε να πετύχουμε στο δρόμο στην οδό Μητροπόλεως και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, κο Παρασκευοπουλο. Αλγεινή εντύπωση, ότι δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στις αστυνομικές δυνάμεις, αναφέρει το meaculpa.gr

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που σήμερα έλαβαν μέρος στα μέτρα τάξης. Μα πιο πολλά στον αδερφό που άρπαξε μπροστά στα μάτια μου τη σημαία που πήγε να καεί.

Ξέρω δεν θα βραβευτείς. Ξέρω αγαπάς αυτό που κάνεις. Και το έκανες από αγάπη στην πατρίδα. Και δεν είσαι φασίστας Απλά έκανες αυτό που όλη η Ελλάδα ήθελε να κάνεις. Να υπερασπιστείς αυτό για το οποίο ορκίστηκες.

Καληνύχτα, ΕΛΛΑΔΑ.

ΥΓ. Α ρε μπαγάσα..σε ζήλεψα..που απλά πρόλαβες εσύ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονικης Μέλος ΑΣΠΑ

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όπως αποκάλυψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, από τους 15 ημεδαπούς που συνελήφθησαν, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών.

Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών.

Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ σκύβει και μαζεύει την φθαρμένη ελληνική σημαία που προσπάθησαν να κάψουν αναρχικοί στην Θεσσαλονίκη, έξω από το Πολυτεχνείο. Αυτό το βίντεο πραγματικά συγκλονίζει. Μας προκαλεί δέος ο συγκεκριμένος ένστολος, ο οποίος σώζει το σύμβολο για το οποίο κάποιοι έδωσαν την ζωή τους. Πρόσφατο παράδειγμα ο ήρωας Κ. Κατσίφας, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από το καθεστώς των Τιράνων.

Δείτε βίντεο: