Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Συνάντηση με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Α. Μυστρίδη των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων


Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση είχε πριν από λίγο καιρό ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης με τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Επρόκειτο για την αστυνομικό και τους συναδέλφους της, που επισκέφτηκαν την 37χρονη γυναίκα, η οποία γέννησε στο σταθμό διοδίων στην Λεπτοκαρυά, με το μωρό που βιαζόταν να έλθει στον κόσμο νωρίτερα.

Το...  



περιστατικό τότε είχε γίνει πανελλήνια γνωστό, καθώς η γυναίκα γέννησε με τη βοήθεια μιας γυναίκας αστυνομικού και των διασωστών του ΕΚΑΒ, που είχαν στο μεταξύ φτάσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με το μωρό στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν την 37χρονη μητέρα, που έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, την επόμενη μέρα και συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου. «Ήταν μια από τις ευχάριστες συναντήσεις που είχαμε με τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά, το αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει, αλλά και την ευαισθησία που έχουν, η οποία δεν περιορίζεται στο ωράριο της υπηρεσίας τους, αλλά και πέρα από αυτό ως άνθρωποι και μέλη μιας κοινωνίας» επεσήμανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης.