Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Στόχος ζωής να κερδίσω τον Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός»


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το όνειρο που έχει να κερδίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός.

Ο... 

 
 
 
 
Έλληνας τενίστας, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης κόντρα στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς, παραχώρησε μία συνέντευξη σε δίκτυα του εξωτερικού και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του να καταφέρει να κερδίσει τον Ισπανό στο Παρίσι, κάτι που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει μόνο δύο παίκτες.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Είναι μεγάλος στόχος μου να κερδίσω τον Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός»

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: «Θα ήταν απίστευτο να το πετύχω. Είναι ένας μεγάλος στόχος. Λίγοι έχουν κερδίσει τον Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός». Στη συνέχεια, μιλώντας για τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη σεζόν, ανέφερε: «Θέλω να κερδίσω ένα Masters, να φτάσω στο ATP Finals και να κερδίσω αρκετά τουρνουά ATP 250 και 500».

Στην ερώτηση για το εάν θα προτιμούσε να πάρει ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο ή Γραν Σλαμ, είπε: «Δύσκολη ερώτηση, γιατί να επιλέξω; Θα έλεγα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πιθανό να συναντήσει τον Ράφαελ Ναδάλ στους «4» του Ρολάν Γκαρός, όμως και οι δύο τενίστας έχουν ακόμη αρκετό δρόμο για να διανύσουν. Στο παρελθόν, οι δύο παίκτες είχαν αναμετρηθεί στο Γραν Σλαμ του 2019 στο Australian Open και ο Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί με 3-0 σετ στον ημιτελικό.