Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Μάικ Θαλασσίτης: Αυτοκτόνησε έχοντας πάρει κοκαΐνη, χάπια και αλκοόλ



Ο Κύπριος παίκτης reality, Μάικ Θαλασσίτης, βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο κοντά στο σπίτι του, στην πόλη Έσεξ, με τα νέα στοιχεία να προκαλούν σοκ.
Ο... 

 
 
 
Μάικ Θαλασσίτης, που είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο reality Love Island, αυτοκτόνησε στο αγαπημένο του πάρκο, κοντά στο σπίτι που μεγάλωσε, έχοντας καταναλώσει ένα θανατηφόρο «κοκτέιλ» με κοκαϊνη και αλκοόλ.Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως είχε πάρει επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης.

Ο 26χρονος Μάικ Θαλασσίτης, βρέθηκε κρεμασμένος από μία γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο, στις 16 Μαρτίου του 2019.

Κοντά του, είχε βρεθεί κι ένα σημειωματάριο, στο οποίο είχε γράψει επιστολές προς την οικογένειά του, στις οποίες εξηγούσε γιατί αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του, όπως έγινε γνωστό σήμερα, Τετάρτη 05.06.2019, από τις δικαστικές Αρχές.

Η Emma Clawson, η πρώτη αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, κατέθεσε τα εξής: «Είδα το σημειωματάριο – Ήταν ένας συνδυασμός προσωπικού ημερολογίου και επιστολών με θετικές σκέψεις. Στο πίσω μέρος του, υπήρχαν μερικές επιστολές για την οικογένειά του»…

Ποιος ήταν ο Μάικ Θαλασσίτης

Ο Μάικ Θαλασσίτης ήταν πρώην ποδοσφαιριστής και είχε αγωνιστεί στην League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος.

Όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα γνώρισε τηλεοπτική επιτυχία με τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του reality Love Island το καλοκαίρι του 2017. Είχε εμφανιστεί επίσης στο Celebs Go Dating. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Θαλασσίτης αυτοαποκαλούνταν Έλληνας Θεός.


Ο θάνατός του έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά από εκείνον του καλύτερού του φίλου, Ντάνι Κατς, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.