Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μετά τις ευλογίες του Μητροπολίτη, συνέχεια στις επισκέψεις του κ .Φώντα Μπαραλιάκου σε φορείς και δομές

 
Την Ιερά Μητρόπολη είχε ως πρώτο σταθμό του, το πρωινό της Τρίτης, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ.Φώντας Μπαραλιάκος. Αφού έλαβε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ. Γεωργίου, για τον προεκλογικό του μαραθώνιο, ακολούθησε γόνιμος διάλογος για το κοινωφελές έργο της μητροπόλεως και πληθώρα άλλων θεμάτων.
Ακολούθως, ο... 

υποψήφιος βουλευτής πραγματοποίησε συναντήσεις στη Διεύθυνση Δασών, τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ και το Δικηγορικό Σύλλογο στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Στο Δασαρχείο η συζήτηση με τον προϊστάμενο κ.Μαυρίδη αφορούσε σε δασικά και περιβαλλοντικά θέματα αλλά και στην ανάγκη προστασίας του πανέμορφου, φυσικού τοπίου του νομού μας ειδικά κατά τους θερινούς μήνες.
Στις επαφές με το προσωπικό των μονάδων του ΕΟΠΥΥ και την προϊσταμένη κ.Πατέρα, ο κ.Φώντας Μπαραλιάκος εστίασε στους 3 βασικούς άξονες της ΝΔ για το εθνικό σύστημα υγείας: βαρύτητα στην πρόληψη, ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για όλους, φροντίδα για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Τέλος, στην επίσκεψή του στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου, συμφώνησε με την πρόεδρο κ.Στρίμπα και τα λοιπά μέλη, πως ο εκάστοτε σύλλογος των λειτουργών της δικαιοσύνης συνιστά "νομική ασπίδα" για κάθε περιοχή που δραστηριοποιείται. Ποικίλες απόψεις ανταλλάχθηκαν και για τη θωράκιση της θεσμικής ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, την επιτάχυνση έκδοσης των δικαστικών αποφάσεων και την βελτίωση της ποιότητάς τους.