Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ: «Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για τον ωραίο αγώνα και την υποστήριξή σας! Η ΝΙΚΗ είναι δική μας…!»

 
 «Είστε η δύναμή μου. Ζητώ την ψήφο σας, για να προσφέρω στον τόπο μας μέσα από την Ελληνική Βουλή.»

Oλοκληρώθηκε πριν λίγο μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας βουλευτή Πιερίας της ΝΔ, κ. Έφης Μπάσδρα, με ομιλία μπροστά σε ένα θερμό κοινό, φίλους και υποστηρικτές της, στη Βροντού Πιερίας.
Η... 


κ. Μπάσδρα, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η ΝΔ θα είναι η νέα κυβέρνηση της χώρας, ισχυρή και αυτοδύναμη. Κάλεσε όμως τους ψηφοφόρους να μην επαναπαυτούν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες.

Μεταξύ των άλλων η κ. Μπάσδρα τόνισε:

«H πολιτική είναι το μέσο για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αυτό το καλύτερο επιζητούμε. Για την Πιερία μας. Για τη Μακεδονία. Για την Ελλάδα. Έμαθα στη ζωή μου να παλεύω για όλα. Να παλεύω για το καλύτερο, για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.





Η Πιερία χρειάζεται δυνατή φωνή μες τη βουλή. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψηφίζουμε τους άξιους για μια Ελλάδα των Άξιων και Αξιών.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου στέλνουμε στην Ελληνική Βουλή αυτούς που μπορούν επάξια να εκπροσωπήσουν την Πιερία στην κεντρική πολιτική σκηνή, την Πιερία στην Ευρώπη και την Πιερία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκείνους που έχουν φωνή δυνατή, φωνή παρεμβατική, για να πάνε την Πιερία ΔΥΝΑΜΙΚΑ μπροστά.



Ήρθε η ώρα να κάνω το χρέος προς την πατρίδα μου, την Πιερία. Ζητώ την ψήφο σας, τη δύναμή σας, για να προσφέρω μέσα από την Ελληνική Βουλή. Μαζί θα βγούμε στο ξέφωτο… Πάμε δυναμικά όλοι μαζί για τη νίκη! Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για τον ωραίο αγώνα! Η ΝΙΚΗ είναι δική μας…!»




Μετά την ομιλία της η κ. Μπάσδρα, έγινε αποδέκτης της αγάπης των κατοίκων της Βροντούς και των γύρω χωριών που έσπευσαν να ενισχύσουν τον αγώνα της. Η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και ενθουσιώδης για την κ. Μπάσδρα, με τις θερμές ευχές όλων για τη μεγάλη νίκη να τη συνοδεύουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.