Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Ελένη Βιτάλη: Ξεκίνησα να τραγουδάω σε ένα πανηγύρι - ΒΙΝΤΕΟ


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Βιτάλη στην κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε, μέσα σε όλα για, το ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού καθώς και τις νέες φωνές που ξεχωρίζει.

“Η... 

 
 
 
 
πρώτη φορά που τραγούδησα ήταν στα 14 μου στο Σοφικό Κορινθίας σε ένα πανηγύρι. Πήγαμε στο χωριό και πέθανε ο παπάς” σημείωσε με χιούμορ η Ελένη Βιτάλη. “Αν γύριζα τον χρόνο μάλλον δε θα άλλαζα τίποτα. Είμαι πολύ ευχαριστήμένη από τη ζωή που μου δόθηκε” πρόσθεσε η ερμηνεύτρια.

Όσον αφορά στη νέα γενιά τραγουδιστών, η Ελένη Βιτάλη παραδέχθηκε με χαμόγελο πως “ακούω ραδιόφωνο, το αφήνω να παίζει και ακούω νέες φωνές… Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κορίτσι που είναι η ίδια ήθος, χωρίς να ταπεινολογεί”.

Τέλος, η Ελένη Βιτάλη αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στον Δημήτρη Μπάση με τον οποίο και συνεργάζεται για πρώτη φορά αυτή την περίοδο. “Θέλαμε πολλά χρόνια, εκείνος και εγώ, να συνεργαστούμε. Είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, δεν είναι δογματικός και κάθετος”¨.