Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

3πλη ΒΡΑΒΕΥΣΗ για την ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ


  
   στο Διεθνή Θεσμό Γευσιγνωσίας ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ 2020 / Mediterranean Taste Awards 2020 που διεξήχθη 15-18 Ιουνίου 2020 . Αξιολογήθηκαν και αναγνωρίστηκαν ως προς την ποιότητα τους συμμετοχές προϊόντων που εντάσσονται στην Μεσογειακή Διατροφή.

Η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ που συμμετείχε με 2 προϊόντα, αξιολογήθηκε με:

*2 φορές ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ (Ανώτατη Βράβευση ) μια για ΠΟΙΟΤΗΤΑ και μια για ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στο

"ΧΡΥΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ" και

*ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ για το κλασικό κοτόπουλο "ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΞΟΧΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ "
---------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ ΣΗΜΕΡΑ

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Από το 1964 η οικογένεια ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ,

με φόντο τον ΟΛΥΜΠΟ, τα Πιέρια ‘Ορη διαθέτοντας τα ελάχιστα ΑΛΛΑ αστείρευτο μεράκι και υπομονή ,ξεκίνησε την πρώτη της εκτροφή σε χειροποίητες εγκαταστάσεις από πέτρα, άχυρα και πηλό στο χωριό Εξοχή Πιερίας. Οι ιδανικές συνθήκες καθαρού αέρα, χαμηλής υγρασίας σε μια περιοχή μεγάλης βιοποικιλότητας και μακριά από αστικά και βιομηχανικά κέντρα έκανε το πατροπαράδοτο προϊόν να ξεχωρίζει για την ποιότητα και την νοστιμιά του.

56 χρόνια μετά η ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ ως πλέον μια από τις πιο σύγχρονες, άρτια οργανωμένες και καθετοποιημένες εταιρίες παραγωγούς στον χώρο της πτηνοτροφίας συνεχίζει να ξεχωρίζει και να καινοτομεί συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνολογία και τεχνογνωσία.


-Κάθε κοτόπουλο ξεκινάει από ένα υγιές αυστηρά επιλεγμένο αυγό .

*Οι εγκαταστάσεις του εκκολαπτηρίου ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ως οι πλέον σύγχρονες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο παρέχουν καθημερινά νεοσσούς που πληρούν πιστοποιημένα από Διεθνή φορείς όλα τα πρότυπα ποιότητας, Βιοασφάλειας και Ευζωίας. ( C.H.I.C.K program / CEVA )

*Oι ιδιόκτητες Φάρμες εκτροφής στις υπερώες του Ολύμπου, εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα παρέχουν τις ιδανικές συνθήκες για την εκτροφή των πτηνών μας.

*Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ φροντίζει καθημερινά για την ασφάλεια και την υψηλής ποιότητας διατροφή επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημητριακά.

*Το Τμήμα Έρευνας και Ποιοτικού Ελέγχου της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με κορυφαίους Ερευνητές και εξειδικευμένους Επιστήμονες εκπονεί συνεχώς μελέτες και έρευνες με σκοπό δώσει στο τελικό προϊόν ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ παντρεύοντας την ΠΑΡΑΔΟΣΗ με την καινοτομία .

*Διαθέτοντας πολύ μεγάλη εμπειρία στην εισαγωγή και χρήση αρωματικών φυτών και μειγμάτων αιθέριων ελαίων όπως ρίγανη, γλυκάνισο, κανέλα, σκόρδο και γνωρίζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες τους τόσο στο επίπεδο της ευζωίας/υγείας όσο και στο επίπεδο ποιότητας του τελικού προϊόντος, ανέπτυξε τα τελευταία 4 χρόνια νέα ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ και παρουσιάζει το νέο προϊόν:
«ΧΡΥΣΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κοτόπουλο που η διατροφή του είναι βασισμένη στο καλαμπόκι και έχει εμπλουτιστεί με λιναρόσπορο ,ρίγανη και μείγμα αρωματικών φυτών όπως γλυκάνισος, κανέλα, σκόρδο. Η εκτροφή του είναι πολύ μελετημένη, προσεγμένη και προσανατολισμένη, έτσι ώστε το τρυφερό, ζουμερό και ιδιαίτερα γευστικό του κρέας να αποτυπώνεται στον γευστικό χάρτη και την μνήμη του καταναλωτή όπως τα πατροπαράδοτα κοτόπουλα.
Όλα τα προϊόντα της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ διατίθενται μέσα από ένα ευρύ δίκτυο υποκαταστημάτων XΟΝΔΡΙΚΗΣ για να καλύψουν ΑΜΕΣΑ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και το Ελληνικό Τραπέζι.

Πιο αναλυτικά:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κατάστημα ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ / MAKEΔΟΝΙΑ : 2351-0-34305

BIOMHXANIA ZΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΚΟΡΙΝΟΣ / ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 2351-0-42200

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ :

----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΘΗΝΑ/ΑΤΤΙΚΗ/ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ /ΝΗΣΙΑ : 210-2404062

ΠΑΤΡΑ/ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : 261-0-526539

ΛΑΡΙΣΑ/ΘΕΣΣΑΛΙΑ : 241-0-620847

ΣΕΡΡΕΣ /ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : 2321-0-35288

AΡΤΑ /ΗΠΕΙΡΟΣ : 2681-0-88411

KOMOTHNH / ΘΡΑΚΗ : 2531-0-24470

*ΝΕΟ ΥΠΟΚ. ΤΡΙΠΟΛΗ : 2711810161

*NEO YΠΟΚ. ΚΡΗΤΗ : 2810380016 & 2810380590

----------------------------------------------------------------------------------------------------

AMΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ από το 1964 ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ