Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Νέα ανόητη καταστροφή αγάλματος από τους αποχαυνωμένους διαδηλωτές (ΒΙΝΤΕΟ)





    Μάνος Χατζηγιάννης

«Άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο» λέει η λαϊκή ρήση και στην περίπτωση των απείρως αποπροσανατολισμένων διαδηλωτών του κινήματος Black Lives Matter αυτό αποδεικνύεται περίτρανα!

Πριν...



από λίγες ημέρες με αφορμή την ανόητη κίνηση των διαδηλωτών στο Σαν Φρανσίσκο να βεβηλώσουν το άγαλμα του Θερβάντες γράφαμε για την “αβάσταχτη ελαφρότητα της αριστερομπερδεμένης ανοησίας”

Αυτή η ανοησία φαίνεται πως συνεχίζεται...

Όπως ανέφερε ο Paul Joseph Watson του δικτύου Summit News, ένα άγαλμα του μαύρου ακτιβιστή κατά της δουλείας Frederick Douglass γκρεμίστηκε στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης.

«Η αστυνομία του Ρότσεστερ διερευνά ζημιές που προκλήθηκαν σε ένα άγαλμα του Φρέντερικ Ντάγκλας στο Maplewood Park. Αυτό συνέβη το σαββατοκύριακο και η αστυνομία λέει ότι το άγαλμα αποκόπηκε από τη βάση του και πετάχτηκε περίπου 50 μέτρα από το βάθρο του. Το άγαλμα είχε τοποθετηθεί πάνω από το φράχτη στο φαράγγι του ποταμού Genesee», αναφέρει το WXXI News.

«Η αστυνομία λέει ότι εκτός από τις ζημιές στο κάτω μέρος του αγάλματος, ένα από τα δάχτυλα στο αριστερό χέρι του αγάλματος υπέστη ζημιά. Εκτός από τη ζημιά, δεν υπήρχε γκράφιτι στο άγαλμα ή γύρω στο πάρκο. Το άγαλμα έχει μεταφερθεί για επισκευές. "

Ο Φρέντερικ Ντάγκλας ήταν ένας κοινωνικός μεταρρυθμιστής που δραπέτευσε από τη δουλεία στο Μέριλαντ και συνέχισε ως εθνικός ηγέτης του κινήματος στη Μασαχουσέτη και τη Νέα Υόρκη, ο οποίος φημίζεται για τις εξαιρετικές ομιλίες του και τα γραπτά του κατά της δουλείας.