Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Επιλέγοντας την ιδανική πετσέτα θαλάσσης!



  
 
 
 
 
 
    
 
     Η ώρα για τις καλοκαιρινές βουτιές στη θάλασσα και την αγαπημένη ηλιοθεραπεία έφτασε! Χρειαζόμαστε όμως τον κατάλληλο σύμμαχο για να απογειώσει την εμπειρία μας στη θάλασσα και να μας εξασφαλίσει απόλυτη άνεση και ευχαρίστηση…  

 
 
 
την πετσέτα θαλάσσης!

Σίγουρα αφιερώνετε πολύ χρόνο για την επιλογή του αγαπημένου σας σχεδίου ή χρώματος στην πετσέτα θαλάσσης. Και πολύ καλά κάνετε, αφού είναι ένα αξεσουάρ που θα σας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι και θα κάνει τον περιβάλλοντα χώρο πιο ευχάριστο και όμορφο για εσάς. Ελάχιστοι, όμως, επιλέγουν την πετσέτα θαλάσσης με γνώμονα την ποιότητα και τη λειτουργικότητά της. Παρακάτω σας προτείνουμε μερικά tips, για να επιλέξετε την κατάλληλη πετσέτα θαλάσσης για να απογειώσετε τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!



1. Βαμβακερό Ύφασμα

Η ιδανικότερη πετσέτα θαλάσσης είναι η βαμβακερή πετσέτα! Το βαμβάκι είναι ένα υλικό φιλικό προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον. Μία βαμβακερή πετσέτα από το designdrops θα σας εξασφαλίσει απαλότητα και απορροφητικότητα, καθώς οι βαμβακερές ίνες είναι super μαλακές και απορροφούν ευχάριστα το νερό από την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.




2. Βάρος/m2

Το βάρος της πετσέτας, που θα σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές εξορμήσεις, είναι πολύ σημαντικό. Χρειάζεστε μία πετσέτα με βάρος 400-500 gr/m2, καθώς αυτές οι πετσέτες αρκετά απορροφητικές, στεγνώνουν εύκολα και διαθέτουν πλούσια και αφράτη υφή. Μία πετσέτα με μικρότερο βάρος δεν θα είναι τόσο απορροφητική και απολαυστική στην υφή, ενώ μία πετσέτα μεγαλύτερου βάρους θα σας δυσκολεύσει στη μεταφορά δεν θα στεγνώνει εύκολα.




3. Σχήμα και μέγεθος

Πλέον οι κλασικές ορθογώνιες πετσέτες συναγωνίζονται με τις μοντέρνες στρογγυλές! Οι δεύτερες είναι πιο εντυπωσιακές, όμορφες και ιδιαίτερες, όμως οι πρώτες κερδίζουν στην πρακτικότητα. Μία ορθογώνια πετσέτα με διαστάσεις 80x150 cm είναι ιδανική, καθώς θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της ξαπλώστρας και θα σας εξασφαλίσει άνετο, υγιές και απαλό κάθισμα.




4. Σχέδιο και χρώμα!

Η επιλογή του σχεδίου και του χρώματος είναι υποκειμενική υπόθεση! Στο designdrops θα ανακαλύψετε μία τεράστια συλλογή πετσετών θαλάσσης με την υπογραφή των πιο επώνυμων brands. Διαθέτουμε μονόχρωμες πετσέτες σε παστέλ ή ζωηρές αποχρώσεις, με μπορντούρα, ανάγλυφα σχέδια ή κρόσσια, αλλά και πολύχρωμες πετσέτες θαλάσσης με μοντέρνα γεωμετρικά μοτίβα, boho chic διάθεση ή χαριτωμένα καλοκαιρινά σχέδια. Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε την τεράστια γκάμα των παιδικών πετσετών θαλάσσης που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Οι πετσέτες θαλάσσης της συλλογής μας θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα… μερικά κλικ θα σας πείσουν!