Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: ΚΙΤΡΟΣ-ΠΑΛΙΟΣΤΑΝΗ-ΜΙΚΡΗ ΜΗΛΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΦΩΤΟ)


 

Ο πρώην πρόεδρος της Παλιόστανης και νυν Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Θεοχάρης είχε συνάντηση χθες το μεσημέρι με... 


 

τον γραμματέα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού Θωμά Γκέκα στο κτίριο του πρώην δημαρχείου της Πύδνας, καθώς και με την Μαρία Ξαφοπούλου, γραμματέα του δημοτικού διαμερίσματος Πύδνας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος συνάντησε στην Παλιόστανη τον πρακτικό μετεωρολόγο και γνωστό τραγουδιστή παραδοσιακών δημοτικών και λαϊκών τραγουδιών Κωνσταντίνο Τοχοβίτη, ο οποίος είπε τα "ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" για τους αναγνώστες της "ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ", συνοδευόμενα από ένα όμορφο δημοτικό τραγούδι και ακολούθησε γεύμα με νοστιμότατους κεφτέδες με κουρκούτι που μαγείρεψε η μητέρα του προέδρου και τσίπουρο στην αυλή της πατρικής οικίας. 


Στη συνέχεια μετέβη στην Μικρή Μηλιά, ευρισκόμενος καθοδόν προς Κατερίνη και έκανε μια σύντομη στάση στο σπίτι του Κώστα Κανδηλάρη, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις και εν συνεχεία πέρασε από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για να παραλάβει την σύζυγό του που είχε μόλις σχολάσει από την εργασία της.

Ο φακός "συνέλαβε" το αγαπημένο ζεύγος λίγο αργότερα στο γνωστό ζαχαροπλατείο της Κατερίνης "Μπούσιας" να απολαμβάνει παγωτό χωνάκι.