Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα γυαλιά σας; μάθετε από τους ειδικούς στα Οπτικά Ανδρεάδη

 


  
Θα μοιραστούμε μαζί σας τις 4 συμβουλές μας για το πώς μπορείτε να καθαρίσετε τα γυαλιά σας χωρίς να βλάψετε τους φακούς. Η... 

 

 

αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν κάποιοι αστείοι τρόποι καθαρισμού των γυαλιών που ακούγαμε από πελάτες μας και σκοπός μας είναι να μάθετε να τα φροντίζετε σωστά.

Η πρώτη συμβουλή είναι να καθαρίζετε το γυαλιά με ειδικό πανάκι από μικροφίμπρες.  



Συνήθως τέτοια πανάκια υπάρχουν ήδη στη θήκη από τα γυαλιά που αγοράσατε. Αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε και από οπτικά καταστήματα. Τα πανάκια αυτά είναι εξαιρετικά, για να καθαρίζουν τους φακούς επειδή είναι πραγματικά σχεδιασμένα για να αφαιρούν τις βρωμιές και το λίπος από τους φακούς. Διαφορετικά αν χρησιμοποιήσετε κάτι άλλο όπως μια χαρτοπετσέτα ή το ρούχο σας, δε θα τα καθαρίσετε σωστά και μπορεί να υπάρχει κάτι που θα γρατσουνίσει το φακό. Η αλήθεια είναι ότι συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να έχουν πάντα μαζί τους ένα τέτοιο πανάκι όχι μόνο για τα γυαλιά τους αλλά και για το κινητό ή οποιαδήποτε οθόνη καθώς είναι η καλύτερη επιλογή για καθαρισμό ψηφιακών οθονών.


Η δεύτερη συμβουλή είναι να καθαρίζετε τα γυαλιά με κάποιο ειδικό υγρό/σπρέυ.  



Υπάρχουν αρκετά προιόντα στην αγορά και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από κάποιο οπτικό κατάστημα. Τα σπρέυ αυτά είναι ειδικά για να προτατεύουν τις επιστρώσεις που έχουν οι ποιοτικοί φακοί της αγοράς. Πολλά από αυτά τα προιόντα προστατεύουν εξτρά τους φακούς δημιουργώντας ένα αντιστατικό φιλμ. Ο τρόπος είναι να ψεκάσετε το φακό και από τις δύο μεριές και να τους καθαρίσετε με ένα πανάκι από μικροφίμπρες.

Μια τρίτη συμβουλή είναι, αν τα γυαλιά σας είναι πολύ λερωμένα σε διάφορά σημεία όχι μόνο στους φακούς, υπάρχουν οπτικά καταστήματα που έχουν ειδικά μηχανήματα με υπερήχους για να καθαρίζουν τα γυαλιά σας.

 

Η τελευταία συμβουλή είναι να αποφεύγετε τα γυαλιά σας να έρχονται σε επαφή με άλλα χημικά καθαριστικά και με ζεστό νερό καθώς είναι πολύ πιθανό αυτό τα δημιουργήσει πρόβλημα στους φακούς.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

https://lenshop.gr