Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Τα Δίκτυα ενάντια στην πολιτική ορθότητά τους



γράφει

ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

Παγκόσμια μέτρα-παγκόσμιο φίμωτρο-παγκόσμια τρομοκρατία από τα ΜΜΕ. Εγκλεισμοί-περιορισμοί ελευθεριών, που κατακτήθηκαν με ποταμούς αίματος, ανά τους αιώνες. Μέτρα-μέτρα-μέτρα για το καλό μας!...

 

 

Κατευθυνόμενα και (καλό)πληρωμένα παπαγαλάκια σε μεγάλα (κυρίως) κανάλια, αλλά και στρατιές δημοσιογράφων γαβγίζουν όλοι μαζί για το «καλό» μας!...

 
 

Μη μιλάτε γιατί θα πεθάνετε… Μην αντιδράτε γιατί θα πεθάνετε… Ακολουθήστε ότι σας λέμε γιατί θα πεθάνετε… Εμβολιαστείτε γιατί θα πεθάνετε….

Εν τω μεταξύ πεθαίνουν καθημερινά η ανθρωπιά, η ψυχική υγεία, η κοινωνικότητα, η κοινωνικοποίηση, η αγάπη, η ανθρώπινη επαφή, η μόρφωση, η παιδεία, η κουλτούρα, τα ήθη, τα έθιμα και δεκάδες άλλες αξίες …Όλα αυτά για να μην πεθάνουμε βιολογικά (λίγο πιο νωρίς), όπως μας λένε!

Θα έλεγε κανείς ότι προφανώς θέλουν να μας κάνουν αθάνατους, εάν το διακωμωδήσει το ζήτημα. Όμως δυστυχώς ως Έλληνες δεν έχουμε το περιθώριο, ούτε το δικαίωμα να βλέπουμε ως αστείο το θάνατο του Ελληνισμού, σε καμία μορφή του. Ακόμα και εάν όλοι μας βλέπουμε και ξέρουμε μέσα μας, ότι την νέο-Ελληνική κοινωνία δεν την διέπουν και πολύ οι αξίες του.


 

Έχουμε την υποχρέωση να αντισταθούμε σε οποιοδήποτε νεοταξίτη εχθρό του Ελληνισμού. Άλλωστε ο τωρινός “γόνος”, ούτε τις λέξεις Ελληνίδες-Έλληνες δεν λέει στα διαγγέλματα του. Αυτόν τον ψηφίζουν ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας οι εραστές των καλπών και των κομμάτων. Μας αναφωνεί συμπολίτες, λες και γεννηθήκαμε δίπλα-δίπλα στην Εκάλη ή κάναμε μπάνιο μαζί στη πισίνα του. Αυτόν και τον προηγούμενο και τον επόμενο δεν τους νοιάζει διόλου, ούτε η υγεία μας και πολύ περισσότερο η Πατρίδα μας. Την πουλάνε κομμάτι-κομμάτι εδώ και δεκαετίες.

Μέσα σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα, με ένα λαό μουδιασμένο και υπνωτισμένο από την καθημερινή πλύση εγκεφάλου και την υποβάθμιση του αξιακού του συστήματος, σχέδιο που έχει δουλευτεί καλά εδώ και χρόνια, οι αντιδράσεις είναι ελάχιστες σε σχέση με την γενοκτονία που είναι σε εξέλιξη.

Φωτεινό παράδειγμα “ζωντανού” λαού είναι τα ΔΙΚΤΥΑ που αυθόρμητα δημιουργήθηκαν ανά την Ελλάδα. ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΔΙΚΤΥΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, έχουν δημιουργηθεί και μαζί τους έχει ανά-γεννηθεί και η ελπίδα.

Παρακολουθούμε ότι οι δράσεις τους πλέον είναι πολλές και πολυεπίπεδες. Από εθελοντικές δράσεις κοινωνικού περιεχομένου (καθαρισμοί, συσσίτια κλπ), δράσεις απόδοσης τιμών σε τοπικούς ήρωες ή Εθνικούς ήρωες και γεγονότα, καθώς και θεσμικές παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς του Κρατικού μηχανισμού και στις αιρετές Περιφέρειες, Δήμους, Κοινότητες.

Η απήχηση αυτή φαίνεται να μεγαλώνει ραγδαία και ελπίζουμε όλοι να είναι η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά της συνολικής αφύπνισης… που θα φέρει αποτέλεσμα.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Δεν ξέρω ακριβώς να προβλέψω….

Όμως ξέρω να σας πω ποια πρέπει να είναι τα ζητούμενα…

Δεν μπορεί να είναι άλλο από τη σωτηρία κάθε τι Ελληνικού (πολιτισμού, παράδοσης, ηθών, εθίμων κλπ).

Δεν μπορεί να είναι άλλο από την σωτηρία της Ελληνικής (φιλοσοφικής) σκέψης.

Δεν μπορεί να είναι άλλο από την επανάκτηση της Ελευθερίας ( σε όλες της τις μορφές)




Δικτυώσου λοιπόν και εσύ γιατί η ισχύς εν τη ένωση, αλλά θυμήσου επίσης ότι και το μοναχικό πρόβατο το τρώει ο λύκος….

Στην εποχή μας ο κακός λύκος είναι όλοι αυτοί που σε θέλουν σκλάβο και αμόρφωτο υποτακτικό τους ….(μη σε μπερδεύουν τα επιδόματα, δεν στα δίνουν γιατί σε αγαπάνε, είναι το τυρί στη φάκα, το σκουλήκι στο αγκίστρι).


Δικτυώσου η αλλιώς μείνε πρόβατο στο μαντρί τους και περίμενε πότε θα έρθει το Πάσχα τους για να σφάξουν…

Το δίλημμα είναι σαφές: Ή θα είμαστε ελεύθεροι ή θα είμαστε ήσυχοι!

 

*Ο Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πύργου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου” και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του “Δικτύου Αυτοδιοικητικών”