Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΝΘΕΡΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ κ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ, ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΗ



     
Ένα ακόμη στέλεχος που στήριξε προεκλογικά τον συνδυασμό του κ. Νταντάμη έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των επώνυμων στελεχών που αποστασιοποιούνται καταγγέλοντας τα συμβαίνοντα στο δήμο Κατερίνης.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μανιάτης προχώρησε σε μία αιχμηρή ανάρτηση στο facebook, σχετικά με την πρόσληψη των μέχρι τώρα διευθυνόντων συμβούλων του Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης... 

«Δημοτικά Παρκινγκ ΑΕ», του κ. Τριανταφυλλίδη Παναγιώτη και της κας Μουζούρη Στυλιανής.

Ύστερα από τις δημόσιες καταγγελίες για ευνοιοκρατικές προσλήψεις συγγενικών και φιλικών προσώπων μελών της διοίκησης σε έμμισθες θέσεις έρχεται, ως κερασάκι, η αριθ. 28/22-02-2021 απόφαση του Δ.Σ. της «Δημοτικά Πάρκινγκ ΑΕ». Με την εν λόγω απόφαση οι έως τώρα διευθύνοντες σύμβουλοι της επιχείρησης (Τριανταφυλλίδης, Μουζούρη) προσλήφθηκαν διοικητικοί στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ.

Σε μία εποχή ανεργίας και οικονομικών αδιεξόδων για την πλειοψηφία του κόσμου, η «επιχείρηση πρόσληψη ημετέρων» καλά κρατεί και αποτελεί τεράστια πρόκληση της διοίκησης του δήμου προς την τοπική κοινωνία.

Επομένως η επίκληση του προέδρου της επιχείρησης, κ. Κατανά αλλά και του Δημάρχου, πως το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ΙΙ υιοθετήθηκε από τον δήμο δήθεν για να ευνοηθεί η τοπική αγορά και να αποκτήσουν θέσεις εργασίας δυνητικά όλοι ανεξαιρέτως οι δημότες, αποδεικνύεται στη πράξη πως πρόκειται για υπόθεση εξυπηρέτησης ημετέρων.

Έτσι λοιπόν και το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μανιάτης προχώρησε στην ακόλουθη παρέμβαση αγανάκτησης: