Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ένας χρόνος θύμησης και ο ύποπτος ρόλος του ΕΛΙΑΜΕΠ

Αντώνης Μυλωνάκης
   
Πέρασε ένας χρόνος από την προβλέψιμη επίθεση στο βόρειο Εβρο χιλιάδων ατάκτων λαθροεισβολέων παράνομων αλλοδαπών οι οποίοι με σχέδιο και εντολές Ερντογάν προσπάθησαν να διεισδύσουν στη χώρα μας.

Μια... 

 
επίθεση η οποία αποτελούσε ΑΝΣΚ του υβριδικού πολέμου που από το 2015 έχει κηρύξει η Τουρκία στη χώρα μας και για την οποία ευθύνη έχουν οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ , της ΝΔ αλλά και των λοιπών ψευτοπροοδευτικών πολιτικών δυνάμεων που δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να την αποτρέψουν.

Από χρόνια τώρα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επιμένει ότι το προβλέπειν και το ενεργείν εγκαίρως, είναι προτιμότερο από το θεραπεύειν και στη συγκεκριμένη περίπτωση φάνηκε ότι η ολιγωρία ,η αδυναμία και προπάντων η αριστεροφοβία της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε καταστρεπτικά αποτελέσματα. Και ευτυχώς που δεν το πληρώσαμε ακόμα ακριβά και... μη αναστρέψιμα.

Το τείχος στον Εβρο φάνηκε πόσο αναγκαίο ήταν.

Η μεταφορά των παράνομων μεταναστών σε δύο ακατοίκητα νησιά με οργανωμένα και με ανθρώπινες συνθήκες ΚΥΤ μέχρι της απέλασής των, φαίνεται καθημερινά πόσο αναγκαίο και επιβεβλημένο είναι.

Το πάθημα όμως έγινε μάθημα;

Η απάντηση είναι δυστυχώς αρνητική αν κρίνουμε από τη συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης της ΝΔ, να σφραγίσει τα σύνορά της με κάθε μέσον, να απελάσει κάθε παράνομο αλλοδαπό άμεσα και να κλείσει το κεφάλαιο λαθραία μετανάστευση μιά και καλή.

Ένας χρόνος μετά όμως και την ίδια ακριβώς περίοδο έρχεται ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΉΣ, ιδρυτής και μέλος του «περίφημου» ΕΛΙΑΜΕΠ ο Θάνος Βερέμης, να περάσει τη σκέψη και την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να ενδώσει στις Τουρκικές ορέξεις και να οδηγήσει με παραπλανητικές για το λαό κινήσεις ,στο δικαστήριο της Χάγης με ότι αυτό συνεπάγεται για την εθνική αξιοπρέπεια της πατρίδας.

Η προσπάθεια Βερέμη προφανώς και είναι συντονισμένη με τις θέσεις της Ελληνικής κυβέρνησης η οποία δεν τολμά να υψώσει το περήφανο Ελληνικό ανάστημα στις κατά συρροή προκλητικές ενέργειες Ερντογάν να γκριζάρει Ελληνικές περιοχές της Αν. Μεσογείου και Αιγαίου, και στη συνέχεια να διεκδικήσει ιδιοκτησία νησιών και βραχονησίδων, αποστρατικοποίηση των νησιών Αν. Αιγαίου και Δωδεκανήσου αλλά και να δημιουργήσει προβλήματα στη Θράκη μας ερήμην των Ελλήνων πολιτών μουσουλμανικού θρησκεύματος που ζουν αρμονικά με τους χριστιανούς και λοιπούς πολίτες στη περιοχή.

Η ενέργεια αυτή του Θάνου Βερέμη να βγει ένα χρόνο ακριβώς μετά την οργανωμένη από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ανεπιτυχή επίθεση για λαθροεισβολή παράνομων αλλοδαπών (μεταναστών) με τον μανδύα του πρόσφυγα στο βόρειο Εβρο και να δηλώσει ότι θα υπάρξει απόβαση και κατάληψη με 50.000 τούρκους στρατιώτες του Καστελόριζου και πως θα αιχμαλωτίσει εγκλείοντας τους κατοίκους του σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ,δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακραία προσπάθεια κατατρομοκράτησης και στη συνέχεια υποταγής της ελληνικής κοινωνίας.
Αντώνης Μυλωνάκης

Μιας κοινωνίας κτυπημένης και τσακισμένης από τα μνημόνια, με μικρές πλέον αντιστάσεις, της οποίας ένα μεγάλο τμήμα παραδόξως δέχθηκε με σχετική ευκολία και με τη βοήθεια της κατάλληλης προπαγάνδας των ΜΜΕ και του ΕΛΙΑΜΕΠ της προδοσία της Μακεδονίας μας και τη κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η προσπάθεια αυτή έρχεται τη κατάλληλε ώρα, αφού είναι σε εξέλιξη οι άστοχες διερευνητικές επαφές, οι διεκδικήσεις των Τούρκων, οι παράνομες και εγκληματικές σε βάρος της χώρας μας ενέργειες με τα ερευνητικά και υδρογραφικά σκάφη της Τουρκίας συνοδεία πολεμικών της πλοίων να αλωνίζουν στα ελληνικά νερά και τις απειλές των Τούρκων αξιωματούχων σε επίπεδο προέδρου Ερντογάν, ότι μια επίθεση στην χώρα μας είναι ένας πόλεμος ρουτίνας για τη δήθεν μεγάλη και ισχυρή Τουρκία.

Αυτές λοιπόν τις όποιες αντιστάσεις της Ελληνικής κοινωνίας να υπερασπιστεί τα ιερά, τα όσια, τα εδάφη και τις θάλασσές της και τους πολίτες στοχεύουν οι δηλώσεις του περίφημου ΕΛΙΑΜΕΠ.

Ντροπή και μεγάλο εθνικό έγκλημα για τη μοναδική δεξαμενή σκέψης που δήθεν εκφράζει το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Ντροπή για όλους αυτούς του δήθεν ειδικούς ,που θεωρούνται σύμβουλοι της κυβέρνησης για τη διαμόρφωση της εξωτερικής της πολιτικής .

Ντροπή για τα μέλη του που κατά καιρούς βγαίνουν με δηλώσεις ή με δήθεν ερευνητικές εργασίες και περνούν ανθελληνικές σκέψεις υποταγής στον περήφανο ελληνικό λαό.

Ντροπή σε όλους αυτούς οι οποίοι στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της δήθεν αλληλεγγύης των λαών ,λησμονούν ότι οι Έλληνες έχουν χύσει τόνους αίματος για να ζούμε εμείς σήμερα σ΄αυτό τον ευλογημένο τόπο, σ΄αυτή τη ένδοξη χώρα -εξοχικό του Θεού . Ντροπή σε όλους αυτούς τέλος , κυβέρνηση και όποια αντιπολίτευση οι οποίοι ξεχνούν τι σημαίνει να είσαι Έλληνας.

Τι σημαίνει να μάχεσαι για της πατρίδος την ελευθερία και του Χριστού τη πίστη την Αγία.


*O Αντώνης Μυλωνάκης είναι Βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»