Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ! Σε κατάσταση σοκ η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καραϊβάζ



 
  Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η στενή συνεργάτης του Γιώργου Καραϊβάζ, Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την είδηση της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με...
 
 
τις πληροφορίες του nassosblog.gr, η παρουσιάστρια, η οποία συνεργαζόταν καθημερινά με τον Γιώργο Καραϊβάζ στα πλαίσια της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν κλεισμένη μέσα στο καμαρίνι της και έκλαιγε συνεχώς. Προσπαθεί να είναι ψύχραιμη αλλά δεν μπορεί, ενώ παρέμενε στο κανάλι περιμένοντας οποιαδήποτε πληροφορία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παρουσιάστρια είχε τεράστια αδυναμία στον Γιώργο παρά τις «κόντρες» τους στον αέρα. Είχε μεγάλη εκτίμηση στην δουλειά και σεβασμό στα χρόνια του.

Μάλιστα, μέχρι αργά το απόγευμα της Παρασκευής η παρουσιάστρια ήταν στις εγκαταστάσεις του καναλιού, έχοντας ακυρώσει όλα τα ραντεβού της.

Φυσικά, δεν είναι μόνο εκείνη που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής δεν μπορεί να πιστέψει ότι λίγες ώρες πριν αποχαιρετούσε τον Γιώργο για το Σαββατοκύριακο και κανείς τους δεν πίστευε πώς θα τον έβλεπαν για τελευταία φορά…

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη

Μάλιστα και η τελευταία εμφάνιση του Γιώργου Καραϊβάζ έγινε λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή αφορούσε σε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, τη διπλή δολοφονία δύο αδελφών στη Μακρινίτσα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση που είχε ζητήσει από την αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση.

Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο Γιώργος Καραϊβάζ εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου για τη διπλή δολοφονία, μετά από αίτημα της συζύγου του. Οδηγήθηκε στον ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε οδηγίες και επιφυλάχθηκε για την οριστική γνωμάτευση περί της αναγκαστικής ή μη νοσηλείας του.

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία ενέργεια, με τον δημοσιογράφο να ασκεί κριτική στις αρχές, κάνοντας λόγο για παραλείψεις.

«Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί στη μνήμη αυτής της γυναίκας, γιατί είχε κινήσει τι διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις τον είδε έξω από το σπίτι ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Κατάλαβε την πρόθεσή του ότι πήγαινε να τους σκοτώσει», είπε στον αέρα της εκπομπής.
 
 press-gr.com