Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Ζορίζεται ο Μητσοτάκης με τα εφαρμοστικά μνημόνια. Διστάζουν πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατία


 
  Όλο και περισσότεροι Έλληνες αναφέρονται στα Εφαρμοστικά Μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών επικρίνοντας την πρόθεση του Κυρ. Μητσοτάκη για υπερψήφισή τους από τη Βουλή με εισήγηση της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύπτει η... 
 
 
εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στο φύλλο της Κυριακής, δεκάδες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος γκρινιάζουν με το πισωγύρισμα του κόμματος και προβληματίζονται για το αν θα ψηφίσουν. Υπάρχει μάλιστα δυστοκία στην ανεύρεση εισηγητού καθώς, όπως φαίνεται η λύση Καιρίδη που είχε προκριθεί, απορίπτεται λόγω του γνωστού εθνοαποδομητικού του παρελθόντος.

Στο θέμα έχουν ήδη αναφερθεί και τρεις τουλάχιστον Περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί καθώς και δεκάδες ιστοσελίδες.

Τελικά, οι Έλληνες δεν ξεχνούν.

Αξίζει να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο. Με κείμενα στο face book, με παρεμβάσεις σε άλλες σχετικές αναρτήσεις, με πίεση επί των βουλευτών, με συζητήσεις με κομματικά στελέχη, με παρεμβάσεις σε δημοσιογράφους.

Η ολοκληρωτική ήττα με την πλήρη αναγνώριση της “δωρεάς” του ονόματος της Μακεδονίας, μπορεί να αποφευχθεί αν καταφέρουμε να μην ψηφιστούν τα εφαρμοστικά μνημόνια. Αξίζει να το προσπαθήσουμε. Υπάρχουν ακόμη βουλευτές με συνείδηση. Δεν είναι όλοι εθνοκτόνοι, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε πολιτικοί εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων. Ας ενεργοποιηθούμε. Γράψτε και στείλτε τους δυο λόγια. Ζητείστε τους να βάλουν την Ελλάδα πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.

Από τη μεριά μας παραθέτουμε και πάλι τα mail των βουλευτών της Αργολίδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ:

nafplio@andrianos.eu jandrianos@parliament.gr και argos@andrianos.eu

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: i.gkiolas@parliament.gr

ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: a.poulas@parliament.gr και andreaspoulas@gmail.com

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/diktyoargolidas/posts/117704213817947?notif_id=1622455129727066&notif_t=page_share&ref=notif
 
 
akromolio.gr