Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Δεν διαψεύδει η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Δανίας ότι είχε εμβολιαστεί ο Κ.Έρικσεν που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα


Θρίλερ για το εάν ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε εμβολιαστεί τελικά κατά του κορωνοϊού ή όχι

      Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας δεν έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής πως ο Κρίστιαν Έρικσεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με...

 

τον ραδιοφωνικό σταθμό Ρ3 της Δανίας όλοι οι παίκτες της Εθνικής Δανίας εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού, είτε με το εμβόλιο της Pfizer, είτε με αυτό της Moderna, ενώ το ίδιο υποστήριξε και δημοσιογράφος των New York Times.

Αυτή η πληροφορία δεν έχει διαψευστεί μέχρι στιγμής από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, αλλά ούτε από τον γιατρό του παίκτη.

Σε ότι αφορά τα όσα είπε ο CEO την Ίντερ, Τζιουζέπε Μαρότα, οι πληροφορίες που υποστηρίζουν πως ο Έρικσεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και τις οποίες επικαλείται το pronews.gr δεν αναφέρουν πως ο Έρικσον εμβολιάστηκε ως παίκτης της Ίντερ, αλλά ως παίκτης της Εθνικής Δανίας.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες των ΜΜΕ της Δανίας υποστηρίζουν πως κυρίως οι Ιταλοί παίκτες της Ίντερ είχαν εμβολιαστεί και όχι οι ξένοι. Με τους εμβολιασμούς των Ιταλών να γίνονται επίσης για το Euro.

Ενώ και ο προπονητής της εθνικής Δανίας Kasper Hjulmand, υπέρμαχος των εμβολιασμών, είχε ασκήσει την Τετάρτη έντονη κριτική στην UEFA γιατί δεν προχώρησε στον εμβολιασμό όλων των ομάδων που θα μετείχαν στο Euro 2020.

«Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πριν δέκα λεπτά έστειλε μήνυμα στην ομαδική στο WhatsApp. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας.

Ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους», είπε ο Μαρότα.

«Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρι το Σάββατο. Γι' αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάω γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά», ανέφερε ο Μόρτεν Μπέσεν, γιατρός της εθνικής Δανίας σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο οποίος δεν διέψευσε πως ο Έρικσεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

«Ο Κρίστιαν Έρικσεν υπέστη καρδιακή ανακοπή» δήλωσε ο Kasper Hjulmand, προπονητής της Εθνικής Δανίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς να διαψεύσει και αυτός πως ο Δανός παίκτης είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Φυσικά αυτό που έχει σημασία είναι πως ο παίκτης τελικά επανήλθε στη ζωή, παρόλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα η πληροφορία πως ο Έρικσεν είχε εμβολιαστεί ως παίκτης της Εθνικής Δανίας κατά του κορωνοϊού δεν έχει διαψευστεί από κανέναν.