Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Καταγγελία για βιασμό φαντάρου: Ο λόγος που φέρεται να έκανε τον λοχαγό να δώσει την αποτρόπαια εντολ

  

Σοκάρουν όσα κατήγγειλε 32χρονος, σήμερα, άνδρας ότι βιάστηκε στα 20 του την ημέρα που κατατάχθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.

Όπως... 

 
υποστηρίζει μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον λοχαγό του εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο ιατρείο, όπου τον βίασαν. Στη μήνυση που έχει καταθέσει ο άνδρας στρέφεται κατά του λοχαγού ως ηθικού αυτουργού του βιασμού του, τριών πρώην φαντάρων για φυσική αυτουργία και συμμετοχή στον βιασμό και δύο ψυχολόγων ιατρών που δεν έκαναν τίποτα να αποτρέψουν τον βιασμό.

Η μήνυση έγινε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η στρατιωτική Δικαιοσύνη ερευνά το περιστατικό.
Καταγγελία για βιασμό φαντάρου: Ο λόγος του καβγά

Ο δικηγόρος του 32χρονου πρώην φαντάρου από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζει ότι οι πληροφορίες στις καταθέσεις του είναι ικανές να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των φερόμενων δραστών. Οι τρεις στρατιώτες που συνέργησαν έχουν καταγωγή από την Κρήτη, ζήτησαν και πήραν αναβολή των ίδια μέρα που πήρε και το θύμα και εκείνος ανέφερε το ρεπορτάζ του OPEN.

Για την αιτία του διαπληκτισμού με τον λοχαγό αναφέρεται ότι ο καταγγέλλων φέρεται να έβρισε τη μητέρα του, που είχε πεθάνει πριν λίγες μέρες και αυτές οι ύβρεις οδήγησαν τον λοχαγό στην εντολή του βιασμού.