Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

«ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!» Ο ΠΑΤΕΡΑΣ του 35χρονου (που πέθανε μετά το εμβόλιο) διαψεύδει για όλα τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου


 
Διαψεύδει εκ νέου τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου, ο πατέρας του 35χρονου που πέθανε μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer.

Ο τραγικός πατέρας, ο οποίος... 
 
 
ήταν παρών στις τελευταίες στιγμές του παιδιού του επιμένει ότι ποτέ δεν έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση στον 35χρονο και ότι η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση έγινε με μαλάξεις και όχι με απινιδωτή. «Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρχε απινιδωτής. Κοίταζα το παιδί μου από το τζάμι και το μόνο που έβλεπα ήταν χέρια να ανεβοκατεβαίνουν. Δέκα λεπτά έκανε μαλάξεις ένας γιατρός και άλλα δέκα ο επόμενος. Δεν θα έβλεπα τον απινιδωτή; Μόνο χέρια έβλεπα» είπε στο zougla.gr και στη συνέχεια περιγράφει τις στιγμές μετά την ανακοίνωση του θανάτου του από τους γιατρούς: «Είδα το παιδί μου νεκρό. Ήταν καθαρό, δεν υπήρχε ούτε μια οπή που να δείχνει ότι έγινε ενδοτραχειακή διασωλήνωση».
Ο πατέρας του 35χρονου προσθέτει ότι το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ότι η αιτία θανάτου του είναι «απροσδιόριστη» και ότι χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. «Ο ιατροδικαστής είπε ότι η καρδιά, οι πνεύμονες και το συκώτι ήταν καθαρά. Θα περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις για να μάθουμε περισσότερα. Αυτό, όμως, μπορεί να πάρει και ενάμιση μήνα».



Νωρίτερα πηγές του νοσοκομείου Κορίνθου είχαν αναφέρει ότι η οικογένεια του 35χρονου ότι εκτός από μαλάξεις χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής, ενώ έγινε και ενδοτραχειακή διασωλήνωση. «Η οικογένεια θέλει να αποσείσει τις ευθύνες επειδή το παιδί ήταν για 5-6 μέρες στο σπίτι με πρόβλημα και δεν τον έφερναν στο νοσοκομείο. Έπρεπε να έρθει νωρίτερα , και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν 150 κιλά. Την στιγμή που ήρθε εδώ, βρισκόταν στα επείγοντα ένα από τα καλύτερα στελέχη μας, που είναι και πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Κορινθίας. Βοήθησε και στη σύνταξη της ανακοίνωσης και αυτά που έγραψε δεν αμφισβητούνται» επισήμαναν. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι «η οικογένεια ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ δεν τον βοήθησαν. Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα το είχε ήδη από το σπίτι. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 35χρονου είχε απαντήσει και στην επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου. Στην ανακοίνωση, την οποία υπέγραψε ο διοικητής Γρηγόρης Καρπούζης αναφερόταν ότι ο θανών «διακομίσθηκε στο χώρο Επειγόντων Περιστατικών από το ΕΚΑΒ ώρα 22:50΄ στις 23-07-2021 με συμπτώματα δύσπνοιας, ταχυκαρδίας και πυρετού 38,5C και με αναφερόμενο rapid test Covid-19 θετικό. Υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο για Covid-19 και ευρέθη θετικός.

»Ευρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, αν και κατανοούμε τον ανθρώπινο πόνο των οικείων του, αποκαθιστώντας την αλήθεια να διαψεύσουμε όσα αναληθή και κακόπιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που αποδίδουν τον θάνατό του στο προ του θανάτου του εμβολιασμό του τη 16 Ιουλίου 2021 (1η δόση).

»Κατά την προσέλευσή του στα πρώτα τρία λεπτά, ο ασθενής υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω της βαρύτατης υποξαιμίας με την οποία προσεκομίσθη στο Τ.Ε.Π. Επακολούθησε άμεση ενδοτραχειακή διασωλήνωση και άμεση έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

»Παρά τις επίμονες και έντονες προσπάθειες των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε και να καταστήσουμε γνωστό ότι ο ανωτέρω λόγω και της διάπλασής του και του βάρους του και της υποξαιμίας του δεν κατόρθωσε να αντεπεξέλθει στη ασθένειά του από Covid-19, όπως προαναφέρεται.

»Δεν είναι δυνατόν κάποιοι τεχνηέντως να παραποιούν την αλήθεια, να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να αποδίδουν τον θάνατο του ανωτέρω στον εμβολιασμό του και όχι στις επί πολλές ημέρες παραμονή του στην οικία του εμπύρετος και με μικρό κορεσμό οξυγόνου, συνέπεια της νόσησής του από Covid-19».

Σε αυτή την ανακοίνωση απάντησε οργισμένα η οικογένεια του 35χρονου τονίζοντας ότι «οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του νοσοκομείου εις μνήμη του παιδιού μας. Αρχικά τη 2ωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για τηn παραχώρηση βοήθειάς τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου! Επίσης το νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, που παρακολουθούσαμε τη διαδικασία, δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απινιδωτή όπως έπρεπε να είχε γίνει!!!

»Στη συνέχεια, για την αναφορά του νοσοκομείου ότι άργησε να νοσηλευτεί, δηλώνουμε ότι από την ημέρα του εμβολίου (16/7/21), το παιδί μας ανέβασε πυρετό την επόμενη ημέρα και του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά, θεωρώντας ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου, όπως γνωρίζουμε όλοι και όπως μας καθησύχασαν άλλοι γιατροί. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο μέχρι τη μοιραία (23η Ιουλίου), που παρουσίασε πρόβλημα στο οξυγόνο. Τέλος είμαστε υπέρ των εμβολιασμών, όταν η διαδικασία πριν αυτών γίνεται σωστά! Το Νοσοκομείο Κορίνθου δε διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός!!!!».