Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Το δεξί χέρι του Σόρος κατηγορείται για βίαιη κακοποίηση γυναικών: “Θα σας βιάσω όπως βιάζω την κόρη μου”


  
Οι έξι γυναίκες απαιτούν 18 εκατομμύρια δολάρια στη Ρούμπιν σε πολιτική αγωγή

  Ο τραπεζίτης της Wall Street Howard Rubin είναι γνωστός ως το δεξί χέρι του George Soros. Τώρα κατηγορείται ότι... 
 
 
διέπραξε σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον μιας σειράς νεαρών γυναικών-κάτι που λέγεται ότι συνέβη σε μια μυστική «φυλακή» στο διαμέρισμα του 66χρονου στο Μανχάταν.

“Θα σας βιάσω όπως βιάζω την κόρη μου”, λέγεται ότι ο τραπεζίτης εξήγησε σε μία από τις γυναίκες, σύμφωνα με την Daily Mail.

Συνολικά έξι γυναίκες μηνύουν τον Χάουαρντ Ρούμπιν, γνωστό ως διαχειριστή χρημάτων του αριστερού δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος.

Κατηγορούν τον 66χρονο ότι τους κακοποίησε κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικού σεξ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «μπουντρούμι» στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ο Χάουαρντ Ρούμπιν λέγεται ότι πλήρωσε ξανθές, όμορφες νεαρές γυναίκες έως και $ 5.000 για να κάνουν σεξ BDSM μαζί του στη σπηλιά του σεξ.

Οι έξι γυναίκες απαιτούν 18 εκατομμύρια δολάρια στη Ρούμπιν σε πολιτική αγωγή.

Σύμφωνα με τη New York Post, μία από τις γυναίκες κακοποιήθηκε τόσο άσχημα που ο πλαστικός χειρουργός της αρνήθηκε να την χειρουργήσει... Μια άλλη γυναίκα δηλώνει ότι η Ρούμπιν έκανε σεξ μαζί της παρά τη θέλησή της. Λέγεται ότι την έδεσε και είπε: «Θα σε βιάσω όπως βιάζω την κόρη μου». Η Έιμι Νικόλ Μουρ και η Έμα Χόπερ είναι δύο από τις γυναίκες που μηνύουν τη Ρούμπιν. Το μοντέλο του Playboy Mia Raquel Lytell κατηγορεί τον Rubin ότι την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Λέγεται ότι ταλαντεύτηκε μεταξύ ασυνειδησίας και συνείδησης «χωρίς να γνωρίζει αν ο Ρούμπιν διείσδυσε με κάποιο αντικείμενο ή αν ο ίδιος ο Ρούμπιν το έκανε».

Τον περασμένο μήνα, η σύζυγος του Rubin, Mary Henry, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 36 χρόνια και έχει τρία παιδιά, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ο Χάουαρντ Ρούμπιν, ο οποίος έχει σπίτια στο Χάμπτονς και στην Άνω Ανατολική πλευρά της Νέας Υόρκης, είναι πολύ γνωστός στη Wall Street και κέρδισε εκατομμύρια για τον Τζορτζ Σόρος. Αναφέρεται επίσης ότι κατηγορήθηκε το 1987 ότι προκάλεσε απώλειες 377 εκατομμυρίων δολαρίων στον οικονομικό κολοσσό Merrill Lynch.