Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ


Με αφορμή την επίσκεψη, προεκλογικού χαρακτήρα, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στην Κατερίνη ο... 


 

πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος συνοδευμένος από το διοικητικό μέλος του τομέα υποδομών του Οργανισμού και υποψήφια Βουλευτής του Κινήματος, Λένα Γεωργούλη, ενημέρωσαν τον κ. Ανδρουλάκη για τις δράσεις και την πενηνταδιάχρονη διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Επισήμαναν το ρόλο του θεσμού στο πολιτιστικό αφήγημα, την ανάδειξη και προβολή των αρχαιολογικών και ιστορικών τόπων της Πιερίας μέσω των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, καθώς και την υποστήριξη των νέων δημιουργών με αναφορά όλες τις μορφές τέχνης.

Παράλληλα με την προσφορά του λευκώματος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. «50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ» τα διοικητικά στελέχη του Οργανισμού προσκάλεσαν τον κ. Ανδρουλάκη τόσο στην τελετή έναρξης των φετινών παραστάσεων όσο και ευρύτερα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνεχάρη για το έργο του Οργανισμού και ευχαρίστησε για την ενημέρωση,δηλώνοντας παράλληλα ότι με το τέλος της προεκλογικής περιόδου θα έχει νεότερη επικοινωνία με τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου. 

 Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης