Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Προς Κ.Γ. και δήθεν "αγανακτισμένου πολίτη"…..που είναι τόσο "αγανακτισμένος" και "ακομμάτιστος" που μας είπε μόνο τα σκυλιά μας ακούνε


Σαββίδης Παναγιώτης

Κοίτα της πιο κάτω φωτογραφίες , εσύ και οι όμοιοι σου και αυτοί που με την ταμπέλα του "αγανακτισμένου" και "ακομμάτιστου", κάνουν σινιάλα και ερωτοτροπούν με αντιδραστικές, σκοταδιστικές, αποκρουστικές αντιλήψεις - απόψεις που θέλουν να της περάσουν σαν δεδομένες και εμπεδωμένες στην κοινωνία . Και πάντα με τον μανδύα του "αγανακτισμένου" και "ακομμάτιστου", συγκαλυμμένοι, προωθούν με...







ύπουλο τρόπο όλες της αντιδραστικές τους απόψεις, με βασικό στόχο να μην χειραφετούνται λαϊκές δυνάμεις, από την αστική πολιτική, αστική ιδεολογία, μέσα από την πολιτικοιδεολογική διαπάλη.

Αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους, αυτό πολεμούν με λύσσα και κακέντραχα οι <<ταμπελάτοι>> και όχι οι ονοματεπώνυμοι , γιατί είπαμε, είναι δικαίωμα τους στο διαδίκτυο.

Και νομίζουν ότι μπορούν να εγκαλούν, να υποδεικνύουν και ενίοτε να τραβούν και το αυτί. Μάλλον είναι γελασμένοι.

Η τεχνοτροπία πάντως του μασκοφόρου << αγανακτισμένου >> πολίτη η του << ακομμάτιστου >> είναι παλιά και ας μην κάνουν κάποιοι τους έξυπνους .

Στο προκείμενο τώρα της παρέμβασης.

Τα σενάρια που υφαίνουν αντιδραστικές δυνάμεις, φασίστες, ναζί και όχι μόνο, ότι το ζήτημα των προσφύγων - μεταναστών, αποτελεί κάποιο άνομο σχέδιο τύπου <<Σόρος>> ( μαντρόσκυλο του καπιταλισμού ) και μυστικιστικών λόμπι που αναζητούν την αποχριστιανοποιήση της Ευρώπης κα την αλλοίωση δήθεν του Δυτικού πολιτισμού, είναι βολικό για αυτούς που θέλουν να ξεδιπλώσουν την ρατσιστική ρητορεία τους, της σκοταδιστικές, αντιδραστικές τους απόψεις.

Αθωώνοντας παράλληλα τους ιμπεριαλιστές που μακελεύουν τους λαούς, χαράσσουν νέα σύνορα κρατών, αφού πρώτα τα διαμελούν ( βλ. Γιουγκοσλαβία κ.α.), νέες ζώνες επιρροής και όλα αυτά, με το αίμα και την δυστυχία των λαών. Αυτή εξάλλου είναι η ιστορία του Ιμπεριαλισμού από τον 20ο αιώνα.

Δηλαδή κάποιοι πάνε να μας πείσουν, ότι δεν γίνεται, πόλεμος στην Συρία, δεν έχουμε εχθροπραξίες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, δεν έχουν μαζευτεί εκεί όλοι οι πολεμοκάπηλοι ιμπεριαλιστές του κόσμου, για τα πετρέλαια και της ενεργειακές πηγές, ελέω οικονομικής κρίσης και όξυνσης των ανταγωνισμών τους, για τον έλεγχο τους και οι άνθρωποι θαλασσοπνίγονται στις θάλασσες, για να εκτελέσουν το σχέδιο αποχριστιανιοποιήσης μας και αλλοίωσης δήθεν του Δυτικού πολισμού μας.

Το αφήγημα αυτό που έχει την υπογραφή των ναζί της << χρυσής αυγής >> έχει στόχο να αποπροσανατολίσει, να παραπλανήσει, λαϊκές δυνάμεις και εν τέλει να αθωώσει ιμπεριαλιστές, μονοπώλια, καπιταλιστές που για τα δικά τους κέρδη και συμφέροντα σκοτώνονται οι λαοί.

Αφού πρώτα, μέσο της προπαγάνδας, δημιουργούν τα κατάλληλα άλλοθι και τα προσχηματικά επιχειρήματα, για να επεμβαίνουν, να αιματοκυλούν τους λαούς και να χουν την ανοχή – συνενοχή των λαών του κόσμου, χωρίς να τους αμφισβητούν ( ακόμα ψάχνουν τα πυρηνικά στου Σαντάμ που ήταν ο λόγος που έκαναν επέμβαση και βομβάρδισαν το Ιράκ, ακόμα να φέρουν την δημοκρατία, ελευθερία, ασφάλεια και να βγάλουν την μπούργκα στο Αφγανιστάν που και εκεί για αυτό βομβάρδισαν).

Αυτή την στρατηγική υπηρετούν όσοι φτιάχνουν σενάρια, ψεύτικους εχθρούς, για να νομιμοποιήσουν τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών. Αυτό κάνει και η << χρυσή αυγή >> και όσοι προωθούν ύπουλα, συγκαλυμμένα και στο σκοτάδι αυτές της θέσεις και απόψεις. Για αυτό είναι χρήσιμη και για το σύστημα η << χρυσή αυγή >>.

Και βρίσκουν την ευκαιρία να ρίξουν και τα ρατσιστικά τους δηλητήρια, να κάνουν κηρύγματα μισαλλοδοξίας, ξενοφοβισμού, ντοπαρισμένα με δόσεις εθνικοφροσύνης.

Ας κοιτάξουμε όλοι μας της πιο κάτω φωτογραφίες και θα καταλάβουμε γιατί έχουμε κύματα προσφύγων και μεταναστών και θα συνεχίσουμε να έχουμε όσο τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα θα συνεχίζονται και <<για του αφέντη το φαί θα σφάζονται οι λαοί>>, όπως λέει ο ποιητής.