Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΟΝΝΕΔ Πιερίας: «Αναγνώρισε - Αναζήτησε - Συζήτησε | ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου» - Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 6.30 μμ. στο Giorgio Kitchen Bar (28ης Οκτωβρίου 2) στην Κατερίνη


Προσανατολισμένοι πάντα στην ανάδειξη θεμάτων που ενδιαφέρουν και προβληματίζουν τους νέους, τον τόπο μας και τη σημερινή κοινωνία, εκκινήσαμε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Αναγνώρισε-Αναζήτησε-Συζήτησε: ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου».

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη συνάντηση στα πλαίσια της νέας δράσης μας, σας καλούμε στη δεύτερη εκδήλωση-συζήτηση σχετικά με το ευαίσθητο θέμα της Παιδείας-Εκπαίδευσης στη χώρα μας με τίτλο «ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ποσότητα Vs ποιότητα».

Το...  

 
 
 
 
 
ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των εκδηλώσεων-συζητήσεων είναι η άνεση, η αμεσότητα και ο διάλογος σε πιο ελαστικά πλαίσια, που θα συνδυάζονται και με τον κατάλληλο χώρο. Χωρίς «πυροτεχνήματα», τυπικές προσκλήσεις και αυστηρά πρωτόκολλα, αλλά με απλότητα και ουσία, πάντα πρωτοποριακά, συνεχίζουμε δυναμικά αυτή τη νέα δράση.

Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 6.30 μμ. σας περιμένουμε στο Giorgio Kitchen Bar (28ης Οκτωβρίου 2) στην Κατερίνη, όπου με εκλεκτούς καλεσμένους θα αναγνωρίσουμε τις σημερινές συνθήκες στην Παιδεία-Εκπαίδευση, θα αναζητήσουμε ευκαιρίες και δυνατότητες και θα συζητήσουμε καταλήγοντας σε σημαντικά συμπεράσματα και προτάσεις. Στην παρέα μας θα έχουμε την κ. Έφη Μπάσδρα, Καθηγήτρια Βιοχημείας-Εμβιομηχανικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και πρώην Πρόεδρο Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, τον κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο, Καθηγητή Μαθηματικό στο Γενικό Λύκειο Κονταριώτισσας και τον κ. Δημήτριο Χλεμέ, Εκπαιδευτικό - Διευθυντή 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού και συντονιστή προγράμματος ERASMUS+ για τη σχολική εκπαίδευση. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Ιστορικός και πρ. Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Οργάνωσης κ. Αντώνιος Βελώνης.

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πιερίας κ. Βασίλης Καραγιάννης και το Συμβούλιο Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πιερίας καλούν μέλη και φίλους να έχουν ενεργό ρόλο στους ανοιχτούς κύκλους διαλόγου «Αναγνώρισε-Αναζήτησε-Συζήτησε», ώστε να αναγνωρίσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, να αναζητήσουμε αιτίες, ευκαιρίες, δυνατότητες και να συζητήσουμε για τις ιδέες και τις προτάσεις μας.

Με εκτίμηση,

ΟΝΝΕΔ Πιερίας

Στην πρώτη εκδήλωση των ανοιχτών κύκλων διαλόγου είχαμε συζητήσει για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα με τον κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, τον κ. Φώντα Μπαραλιάκο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων στην Dynamic Business - Εμπορικό Διευθυντή στο Ολύμπιο Βήμα και τον κ. Βαγγέλη Νομικό, Communication Parkourist, Head of planning & operation Turnand IKE στο φιλόξενο χώρο του "Μαγιά & Βύνη". Τη συζήτηση είχε συντονίσει ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Λάλλας.