Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Το υλικό της κουζίνας που μειώνει τη φαγούρα από τα κουνούπια - Το χρησιμοποιούμε σε πολλά φαγητά


Το τσίμπημα του κουνουπιού αφήνει συνήθως πίσω του εκτός από το σημάδι και μια ενοχλητική φαγούρα.

Εκτός από...  

 
 
 
 
 
τις διάφορες κρέμες με τις οποίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη φαγούρα, υπάρχει και ένα υλικό που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στη μαγειρική και κάνει θαύματα. Ο λόγος για το κρεμμύδι.

Το κρεμμύδι βοηθά στη μείωση του οιδήματος και καταπραΰνει τη φαγούρα που προκαλείται από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Επιπλέον, η έντονη μυρωδιά του απωθεί τα έντομα και τα κουνούπια από το να συνεχίσουν να σας τσιμπούν.

Απλά εφαρμόστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι απευθείας πάνω από την πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.