Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Φιόγκοι στα μαλλιά: Μία νοσταλγική τάση επιστρέφει

Από τη Μαρία Καλοπούλου 

Ενώ είμαστε ακόμα ενθουσιασμένες με τα πιο καλοκαιρινά scrunchies που επέστρεψαν…  

για να πάρουν την εκδίκησή τους την προηγούμενη σεζόν, τώρα κάνει την επανεμφάνισή της μία ακόμη μόδα από τη δεκαετία του ’90, οι φιόγκοι!

Για το φθινόπωρο 2018- χειμώνας 2019 ένα από τα αξεσουάρ για τα μαλλιά που φαίνεται να κυριαρχεί είναι οι φιόγκοι και οι κορδέλες. Οι σχεδιαστές και οι hair stylists εμπνέονται για μία ακόμη φορά από τη δεκαετία του '90 και μας προτείνουν μία πολύ ρομαντική νότα για τα μαλλιά μας.

Το άκρως θηλυκό αξεσουάρ για τα μαλλιά έκανε την εμφάνισή του σε πολλές πασαρέλες και τώρα πλέον και στα αγαπημένα μας καταστήματα. Είναι βέβαιο, ότι θα κατακτήσει τις καρδιές και τα… χτενίσματά μας αυτό το φθινόπωρο, αφού είναι εύκολο και κομψό. Αφήστε που μιλά στη ρομαντική μας φύση…

Θα θελήσετε να τα συλλέξετε ένα σωρό διαφορετικά χρώματα, υφάσματα και prints (π.χ. καρό, λεοπάρ, σατέν και βελούδινα…). Μας αρέσει να μας υπενθυμίζουν τη νεανική μας ηλικία με μία γλυκιά ματιά νοσταλγίας.

Το καλύτερο είναι ότι οι κορδέλες, οι φιόγκοι και τα φιογκάκια δημιουργούν πολύ εύκολα και κομψά χτενίσματα. Κάντε μία χαμηλή αλογοουρά, βάλτε τα σε ένα χαμηλό σινιόν ή πάνω σε έναν κότσο κι είστε χτενισμένη από το πρωί έως το βράδυ!

Πηγή