Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Απάντηση στις φήμες ότι βρήκε πλειοψηφία ο Ζάεφ: «Είναι ψεύτες! Δεν υπάρχουν αποστάτες - Δεν θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών»


Έκτακτη συνέντευξη τύπου έδωσαν μέλη του VMRO, διαψεύδοντας πως ο Ζ.Ζάεφ έχει συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των βουλευτών. Το VMRO απαίτησε να διεξαχθεί άμεσα η ψηφοφορία λέγοντας η "θέληση του λαού είναι ισχυρότερη από την πίεση σε αρκετούς βουλευτές".

Βουλευτές του...  

 

VMRO-DPMNE έδωσαν συνέντευξη τύπου ζητώντας από τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Talat Xhaferi, να ξεκινήσει άμεση η ψηφοφορία.

"Πέρασαν 19 ημέρες από το αποτυχημένο δημοψήφισμα στο οποίο ο λαός διακήρυξε πως δεν δίνει εντολή για συνταγματικές αλλαγές.

Η Κυβέρνηση γνωρίζει πως η θέληση του λαού είναι πιο ισχυρή από τις πιέσεις.

Απαιτούμε από τον Talat Xhaferi να ξεκινήσει εδώ και τώρα την ψηφοφορία ώστε η Κυβέρνηση να δει ότι δεν έχει την πλειοψηφία των 2/3" ανέφερε ο Antonio Milososki.

"Εμείς θα ψηφίσουμε σύμφωνα με την βούληση του λαού, η οποία επαναλαμβάνω είναι ισχυρότερη από τις πιέσεις που ασκούνται σε αρκετούς βουλευτές" πρόσθεσε.

"Θα δούμε σήμερα στην ψηφοφορία ποιος έχει την πλειοψηφία" επανέλαβε.

Πίσω του ότι οι βουλευτές του VMRO-DPMNE όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Οι περισσότεροι βουλευτές είναι μέσα στο κοινοβούλιο όπως και ο πρωθυπουργός της χώρας, Ζόραν Ζάεφ, ενώ απ' έξω υπάρχει ισχυρή παρουσία της αστυνομίας και αρκετοί διαδηλωτές.