Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης - 17 ΝΟΕΜΒΡΗ: Ημέρα μνήμης και αγώνα


17η Νοέμβρη 1973, ημέρα ιστορικής μνήμης, ημέρα ενός αγώνα που ποτέ μας δε ξεχνάμε. Το Πολυτεχνείο μας δείχνει το δρόμο του αγώνα ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, στις ...




πολιτικές περιορισμού και αφαίρεσης δημοκρατικών δικαιωμάτων, ενάντια στο σκοτάδι του φασισμού και του ναζισμού.

Ιδιαίτερα σήμερα που οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάσταχτα βάρη, οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται χάνοντας κάθε ελπίδα για το αύριο και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, τα αιτήματα ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ καθίστανται επίκαιρα και διαχρονικά.

Οι εργαζόμενοι έχουμε χρέος και καθήκον να γιγαντώσουμε το κίνημα για την ενίσχυση της Δημοκρατίας, το σεβασμό του κάθε ανθρώπου στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Πρέπει ενωτικά και μαζικά να βρεθούμε μαζί στο δρόμο του αγώνα για να σταματήσουμε τα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις. Να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και οι εργαζόμενοι της Πιερίας τιμάμε τους ηρωικούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου και καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθούν στο Νομό μας.

Κατερίνη, 14 Νοέμβρη 2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ