Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Παρουσίαση Ημερολογίου Σ.Φ.Π. οι "Μελανόλευκοι" 2019

 
Το ημερολόγιο για το 2019 παρουσιάστηκε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στα γραφείου του Συνδέσμου Φιλάθλων Πιερικού Σ.Φ.Π. οι "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ". Για την έκδοση του νέου ημερολογίου ο σύλλογος στηρίχτηκε σε φωτογραφικό υλικό των προηγούμενων χρόνων.

Η... 

 
 
 
έκδοση του ημερολογίου αποτελείται από τρία διακριτά μέρη.
Στο πρώτο μέρος, που αφορά κυρίως το ημερολόγιο, παρουσιάζονται οι μήνες του έτους με φωτογραφικό υλικό από την έναρξη της ιδέας των "Μελανολεύκων" έως τα πρωταγωνιστικά χρόνια της πρόσφατης εποχής.
Το δεύτερο μέρος της έκδοσης του ημερολογίου αφορά την εκδήλωση της ετήσιας κοπής της πίτας του συλλόγου, που πραγματοποιείται με την είσοδο του νέου έτους. Ως βασικό στοιχείο λογίζεται η πρόσκληση που προσφέρεται μαζί με την αγορά του τεμαχίου.
Στο τρίτο μέρος της φετινής έκδοσης περιλαμβάνεται η ιδιότητα του ημερολογίου να αναγνωρίζεται ως λαχνός ο οποίος δύναται να μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση των δώρων που θα μοιραστούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Για την έκδοση του ημερολογίου μίλησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Λάζαρος Γαζέτης. «Επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το ξεχωριστό, ειδικά για φέτος, ημερολόγιο, αναγνωρίζοντας ότι εμείς υπάρχουμε επειδή εσείς στηρίζετε το έργο μας και γιατί όλοι εμείς μαζί αποτελούμε το κομμάτι του Σ.Φ.Κ. Πιερικός που κρατάει ακόμα την ιδέα των ανθρώπων του ίδρυσαν αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Ξέρουμε ότι όσο περισσότερο επιμένουμε τόσο περισσότερο ελπίδα δίνουμε, όσο περισσότερο μας στηρίζεται τόσο περισσότερο κουράγιο παίρνουμε.»