Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Νταντάμης: «Το ΤΕΙ πρέπει να αποτελεί ζωτικό κομμάτι του Δήμου. Θέλουμε την ανάπτυξη δράσεων που αφορούν τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία»


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα την Κατερίνη κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου, με καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Γιώργος Νταντάμης συνοδεία μελών του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα».

Ο...  

 
 
 
κ. Τριανταφύλλου ενημέρωσε για την πορεία του εκπαιδευτικού ιδρύματος, τους στόχους αλλά και τον ρόλο του στην τοπική κοινωνία. Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων όπου τονίστηκαν τα πολλαπλά οφέλη συνεργασίας του ΤΕΙ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Νταντάμης συμμερίστηκε τις προτάσεις του συνδυασμού για τη στήριξη του έργου του ΤΕΙ και τις δυνατότητες συνεργειών με τον Δήμο Κατερίνης υπογραμμίζοντας ότι το γνωστικό αντικείμενο των logistics βρίσκει εφαρμογές σε όλες τις εκφάνσεις του εργασιακού βίου: «Το Τμήμα των Logistics στην Κατερίνη έχει ζωτικό ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου. Κε Τριανταφύλλου εσείς και οι συνεργάτες σας ανοίξατε το δρόμο σε ένα από τα απαραίτητα και πλέον περιζήτητα εκπαιδευτικά αντικείμενα. Εφοδιάζετε όχι μόνον τις επιχειρήσεις/ οργανισμούς με καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και τους ίδιους τους φοιτητές σας με αξιόλογες γνώσεις και χρήσιμη κατάρτιση που τους καθιστά εργασιακά ανταγωνιστικούς την αμέσως επόμενη ημέρα από την αποφοίτησή τους. Είστε από τους ανθρώπους που βλέπουν μπροστά από την εποχή τους».


Συζητήθηκαν επίσης θέματα ουσιαστικής και παραγωγικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του ΤΕΙ ώστε ο Δήμος Κατερίνης να αποκτήσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη από τη λειτουργία του. «Το ΤΕΙ πρέπει να αποτελεί ζωτικό κομμάτι του Δήμου. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες συνεργασίας που μέχρι σήμερα παραμένουν αναξιοποίητες. Πρέπει να αξιοποιήσουμε Ευρωπαϊκά προγράμματα με τη δική σας συνδρομή που θα προσφέρουν νέες θέσεις και πολλαπλασιαστικά οφέλη στον Δήμο μας. Δεσμεύομαι ότι η συνεργασία μας με το ΤΕΙ θα είναι ουσιαστική και συνεχής για να επιτευχθεί η ανάπτυξη δράσεων που αφορούν τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Στη συνέχεια ο κ. Νταντάμης επισκέφθηκε τους χώρους του Ιδρύματος όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και φοιτητές, άκουσε τους προβληματισμούς τους και δέχθηκε με χαρά τις ευχές για νικηφόρα πορεία στις εκλογές. Ο Γιώργος Νταντάμης συνοδευόταν από τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, κα Άννα Αθανασάκη, κ. Αθανάσιο Γκούνα, κα Τζένη Δεληγιαννίδου, κα Σημέλα Ελευθεριάδου, κα Τζένη Ηλιοπούλου, κα Χριστίνα Σιδηροπούλου, κ. Στέλιο Σόρμα και κ. Γιώργο Τσιαλό.