Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Οι ισπανικές εφημερίδες «στολίζουν» την Μπαρτσελόνα για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό - «Ντροπή» και «Ιστορική ταπείνωση» είναι μερικοί από τους τίτλους που ξεχωρίζουν



  
 
 
    Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα, μετά την εκκωφαντική ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 8-2 για τα προημιτελικά του Champions League, κάτι που αποτυπώνεται και στα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων.

Η... 

 
 
 
«Sport» της Βαρκελώνης έκανε λόγο για «ιστορική ταπείνωση», χαρακτηρίζοντας «γελοία» την εμφάνιση μιας Μπαρτσελόνα που, για πρώτη φορά σε δώδεκα χρόνια, τελείωσε μια σεζόν χωρίς ούτε έναν τίτλο.

«Ντροπιαστικό τέλος κύκλου» ο τίτλος της έτερης καταλανικής εφημερίδας, «Mundo Deportivo», η οποία αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές (κανονικά, η θητεία της διοίκησης του λήγει το καλοκαίρι του 2021).



Ένα τεράστιο «ντροπή» κυριαρχεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Marca» της Μαδρίτης, η οποία κάνει και αυτή λόγο για «ιστορική ταπείνωση», τίτλο που επέλεξε με την σειρά της η έτερη εφημερίδα της πρωτεύουσας, η «AS», επισημαίνοντας ακόμα ότι «η καταστροφή κόντρα στην Μπάγερν ανοίγει μια κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες που αγγίζει όλες τις βαθμίδες του συλλόγου».